go up

Maj Hillesund, Elisabeth Jarland, Petter Sjødal og Christopher Hansen har allerede klart kravet til VM langbane som går i Barcelona i slutten av juli. Ytterligere fire svømmere er nå med til syd-europa for å forsøke å slutte seg til de fire VM-klare.

Landslagssjef Petter Løvberg forventer at de norske svømmerne skal ha en videre stigning i sine prestasjoner og det innebærer at selv om nivået er høyt, satses det på finaler både i Barcelona (14. – 15. juni) og Canet (17. – 18. juni). Løvberg mener også det er realistisk å tro på flere norske rekorder.

I tillegg til de nevnte VM-klare svømmerne er Anne-Mari Gulbrandsen, Morten Nystrøm, Anders Wold og Gard Kvale med når troppen reiser fra Oslo 13. juni. Flere av disse har vært veldig nære VM-krav tidligere i sesongen og landslagssefen er optimist når det gjelder mulighetene for å øke VM-troppen.

Maj Hillesund er ikke med troppen denne gangen da hun i samråd med landslag og trener velger å være hjemme for å få behandling for en litt vond skulder, samt å trene frem mot sommerens store mål, VM i Barcelona.

Kontaktperson for presse er landslagssjef Petter Løvberg – mobil 9706 0795.Etter en god start på langbanesesongen, hvor det har blitt satt syv norske rekorder, gleder nå elitelandslaget seg til å måle krefter med europatoppen under de to forestående internasjonale stevnene i Barcelona og Canet.

X