go up

Det første heatet hadde seks deltagere og Alexander måtte derfor igjennom fem 50-metere med bryst i løpet av ca. 20 minutter. Det ble derfor et bra anaerobt pass for Vestkatnsvømmeren, som klarete å svømme på jevne tider hele veien i tillegg til å å gjøre den beste tiden i det siste heatet.

Serien ble som følger:
– Løp 1: 28,36 og bestetid, Michael S. Andersen (DEN) røyk ut på 29,33
– Løp 2: 28,60 og tredjebest, Simon Panduro (DEN) røyk ut på 29,61
– Løp 3: 28,29 og bestetid, Chris Christensen (DEN) røyk ut på 28,56
– Løp 4: 28,42 og bestetid, Eetu Karvonen (FIN) røyk ut på 28,64
– Finale: 27,95 og vinner, Cameron van der Burgh (RSA) hadde 29,59

Øvrige resultater fra stevnet finner du her

Etter planen skulle nå Alexander reist videre til Berlin der resten av det norske laget nå forbereder seg til World Cup lørdag og søndag. Men dessverre har Alexander i løpet av natten blitt syk og velger da heller å reise hjem til Bergen for å bli frisk og ikke ta noen sjanser.

10 andre norske landslagssvømmere står i stedet klare for å vise seg frem i Berlin og om resultatene fra Stockholm er en god pekepinn, kan vi glede oss ti flere gode løp denne helgen.

Klikk her for mer informasjon om World Cup i Berlin


 


 


 


 


 

Alexander Dale Oen vant i går kveld utslagskonkuransen på 50 bryst under “Wonderful Copenhagen Challenge” i Danmark, der han stoppet innom på vei fra World Cup i Stockholm. Konkuranseformen går ut på at for hvert heat man svømmer, blir den svømmeren som kommer sist slått ut. Alex var den som var sterkest hele veien.

X