go up

NSF har altså fått en kvote på 7 svømmere til EYOF.  Dersom det er flere enn 7 utøvere som kvalifiserer seg er det de som klarer krav først som blir prioritert. Dersom det er færre enn 7 som klarer krav vil det tas ut ytterligere utøvere, på subjektivt grunnlag med bakgrunn i nivå og stafettlag, til kvoten er fylt opp.
Det er en egenandel på 6000,-, men de som klarer individuelle krav i kvalperioden vil få alt dekket av NSF. De som blir tatt ut etter subjektiv vurdering/stafettlag får en egenandel på 3000,-.
Det innstilles kun én utøver på hver distanse. Hvis flere kvalifiserer seg på samme distanse, vil den med best tid i kval.perioden bli innstilt. Stafettlag kan også bli vurdert.


Kravene finner du her.


Har du spørsmål kontakt Petter Løvberg; 97060795, mail; petter@medley.no

NSF har vært i ny dialog med Olympiatoppen og har fått godkjent at vi får en kvote på 7 svømmere til EYOF og har samtidig fått avklart at vi ikke trenger å melde inn navnene før i begynnelsen av mai. Det betyr at NSF kommer til å sende 7 svømmere til EYOF og at kvalifiseringsperioen er forlenget til 28. april. Det er kun mulig å kvalifisere seg på langbane, men det er frem til 28. april 34 langbanestevner i Europa og 2 i Norge.
Se LEN sin kalender her. Flere detaljer om uttaket kan du lese under “Le mer”.

X