go up

   


  
  


  


  


  


  


  


  


  


 


 


*****************************************************************


 


 


Gjensidigestiftelsen


I 2008 arrangerte Norges Svømmeforbund for første gang Svømmeaksjonen i samarbeid med Gjensidigestiftelsen. Aksjonen har som mål å gjøre flest mulig barn trygge i vann gjennom svømmekurs i NSFs medlemsklubber. Gjensidigestiftelsen er en uavhengig, allmennyttig stiftelse. De støtter prosjekter som skaper trygghet i nærmiljøet.  Du finner mer informasjon på www.gjensidigestiftelsen.no . Les mer om Svømmeaksjonen 2011 her.
Malmsten AB
Malmsten AB har vært NSFs offisielle samarbeidspartner siden 2007. Vår målsetning på Malmsten er å hjelpe våre kunder til å skape vakre, lønnsomme og velfungerende svømmeanlegg. Malmsten arbeider kun med produkter og tjenester som har tilnytning til bad, vann og svømming.
Malmsten er eksklusiv samarbeidspartner for NSF justerbare golv, rustfrie svømmebasseng, rustfrie banetau til svømmebasseng, Competitor banetau samt banetau for vannpolofelt.
Competitor banetau er vår førsteklasses banetau som helt siden 70-tallet har vært verdensledende og har ligget i bassengene ved de fleste store mesterskap, som f.eks. OL, VM og EM.
Competitor originaltau er unik i sin utførelse gjennom individuelt roterende vinger som demper bølgene fra banene ved siden av.
Våre vannpolofelt produseres i henhold til internasjonale FINA-regler, men også etter kunders behov. Vi anbefaler å benytte vår Competitor banetau for å få optimale forhold under kampene.
Les mer om våre produkter på vår hjemmeside www.malmsten.com. 


Arena
NSF har samarbeid med Arena og Chrisco Golf AS. Samarbeidet gjør at Seniorlandslaget i svømming får konkurranse-, trenings- og profileringstøy.
For mer informasjon om Arena, se www.teamarena.com og www.chrisco.no
Myrtha PoolsThon Hotels
Thon Hotels er NSFs leverandør av hotellfasisliteter. Det betyr at Thon Hotelser den foretrukne hotellkjeden for NSF. Vi kommer til å bruke kjeden når vi arrangerer konferanser, Forbundsting og møter. Mer informasjon om hotellkjeden og booking skjer på www.thonhotels.no.
LO – Landsorganisasjonen i Norge
NSF har en samarbeidsavtale med LO. LO er Norges største og mest innflytelsesrike arbeidstakerorganisasjon. Nær 830 000 medlemmer er organisert i fagforbund som er tilsluttet LO. LO har medlemmer i både privat og offentlig virksomhet, og i alle bransjer og yrker.
LO samarbeider med NSF om Norges Svømmeskole og Skolesvømmen.
LO er også en viktig politisk samarbeidspartner i anleggsarbeidet.
For mer informasjon om LO, se www.lo.no
Fagforbundet
NSF har samarbeidsavtale med Fagforbundet. Fagforbundet er LOs største forbund med i underkant av 300.000 medlemmer. Fagforbundet organiserer arbeidstakere i kommunale, fylkeskommunale og private virksomheter. Lærlinger, skoleelever og studenter er også velkomne som medlemmer. Fagforbundets hovedoppgave er å sikre medlemmene gode og trygge lønns- og arbeidsvilkår. Fagforbundet samarbeider med NSF om Svøm Langt og utdanningstiltak.
For mer informasjon om Fagforbundet, se www.fagforbundet.no


Klubben A/S
NSF har en fast samarbeidspartner i Klubben A/S på den årlige Svøm Lang-kampanjen og Skolesvømmen.
Klubben A/S holder til på Flisa i Solør, og er en ledende leverandør av utstyr til svømme- og idrettshaller, skoler, barnehager, institusjoner, lag og foreninger.
For mer informasjon om Klubben, se www.klubben.no


 Polar
Polar er Norges Svømmeforbunds leverandør av pulsklokker.


Polar har siden 1977 vært verdensledende på pulsklokker for idrettsutøvere. NSFs svømmelandslag bruker Polar i sitt treningsarbeid. For mer informasjon se www.pulsklokke.no  


ENWA/ABC Tech er en av NSFs samarbeidspartnere på Svøm Langt-kampanjen. 


Apollo
Apollo er en av Norges største turoperatører med 320 000 passasjerer årlig, og er siden 1.januar 2001 et heleid datterselskap til det sveitsiske reisekonsernet Kuoni. Selskapet ble kåret til Norges beste charterarrangør av en samlet reiselivsbransje under Grand Travel Award i 2009, 2010 og 2011. Den skandinaviske delen av konsernet heter Kuoni Skandinavia og inkluderer Apollo, Kuoni og flyselskapet Novair i Norge, Sverige, og Danmark. Kuoni Skandinavia har nærmere 900 medarbeidere og totalt 1.000 000 reisende til reisemål over hele verden. I Norge har Apollo kontorer i Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim. I 2010 omsatte Apollo Norge for 1,9 milliarder kroner. Apollo har også et tett samarbeide med NSF gjennom den årlige kampanjen “Svøm deg til…”. Det er et viktig samarbeide for oss da tross alt Apollos hovedprodukt er sol, strand og vann. Se mer om Apollo på  www.apollo.no.Right To Play
Norges Svømmeforbund er stolt samarbeidspartner med Right to Play. Right To Play skal gjennom lek og idrett bedre barn og unges hverdag i verdens mest vanskeligstilte områder for å fremme utvikling, helse og fred. Besøk Right to Plays hjemmeside; http://www.righttoplay.com/norway
 


 


 

X