go up

Det var stor stemning i Stavanger svømmehall da rekorden ble satt. Og i forsøksheatet etter Gard kom mannen som hadde den gamle rekorden, Aleksander Hetland fra Bærumsvømmerne. Aleksander tangerte tidligere på morgenen sin egen norske rekord på 50 bryst med 27.61 og viste at formen er god. Aleksander tok det imidlertid litt roligere på 200 medley men er nok veldig klar for å ta tilbake rekorden på øvelsen når finalen går i kveld.


 


Det var mye god svømming under dagens forsøk og vi gleder oss til flere spennende dueller og gode tider når finalene tar til i kveld klokken 17:00.


 


Blant annet står Alexander Dale Oen klar til å prøve seg på nevnte Hetland sin rekord på 50 bryst. Og på 200 bryst for damer møtes de to landslagsjentene, Anne-Mari Gulbrandsen og Sara Nordenstam til kamp.


 


Finalene går direkte på TV 2 Xtra klokken 17:00 og kan også følges via www.livetiming.no


 


 


 


 


 

Under forsøkene på åpningsdagen av NM kortbane i Stavanger satt Gard Kvale fra Bergens Svømme Club ny norsk rekord på 200 medley med tiden 1.59.25. Gard ble dermed første norske svømmer under to minutter på øvelsen.

X