go up

Robin Dale Oen har nok blitt godt inspirert av lillebror under EM, for i dag gjorde han en veldig god 100 fri på tiden 50,44, som kun er to tideler fra den norske rekorden. Dessverre blir det ingen ny sjanse i en semifinale for Robin siden siste plass til semi gikk på 50,14. Men et godt løp var det absolutt.

Også Sara Nordenstam og Katharina Stiberg var i vannet i dag. Begge jentene svømte 200 bryst og endte på henholdsvis 24. og 23.plass.


 


Se våre EM-sider for mer informasjon 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 

Ingvild Snildal fra Asker satt ny norsk rekord under dagens forsøk på 100 butterfly med flotte 59,91 og tok seg dermed også videre til en ny semifinale, hennes andre på tre dager. Onsdag satt hun norsk rekord på 100 rygg og i går svømte hun semifinale på samme øvelse uten at det klaffet like bra som i forsøkene. Nå får hun en ny sjanse blant de 16 beste og det skal bli spennende å se om hun takler det enda bedre denne gang. Rett etter Snildals semifinale i kveld, svømmer Alexander Dale Oen finale på 200 bryst. I semifinalen i går satt han nordisk rekord og perset med to sekunder. Det kan bli gøy i kveldens finalesekvens sett med norske øyne.

X