go up

I Nordiske Idrettsleker konkurreres det i idrettene bordtennins, friidrett, goalball, EL-hockey og altså i svømming. Dette er en idrettleir for både nye og erfarne utøvere, men arrangøren oppfordrer til at de som er med har konkurrert tidligere.


 


Norge skal sende en tropp på ca 10 utøvere – og 2 av disse skal altså være svømmere. Det kan også være med en svømmetrener.


   • Hvem kan være med: Svømmere fra 12-16 år, medlem i svømmeklubb og helst klassifisert
  • For svømmere er det en egenandel på kr 1500 for å være med
  • Søknad sendes Norges Svømmeforbund v Kristin Homb (kristin@svomming.no) innen  10. fefruar 2013
  • I søknaden skal en skrive hvorfor en vil være med på Nordiske Idrettsleker, hva som er fint med å drive med svømming og litt om mål og drømmer i svømmingen.

 


Her kan du lese mer om Nordiske Idrettsleker


 


Alt det praktiske vedrørende Nordiske Idrettsleker blir fulgt opp av Norges Idrettsforbund og Olympiske og Paralympiske Komite.


Har du noen spørsmål? Ta kontakt med Kristin i Svømmeforbundet, kristin@svomming.no

Hvert annet år arrangeres Nordiske idrettsleker for ungdom i alderen 12 til 16 år. I 2013 er Dansk Handicap Idrettsforbund arrangør for stevnet, som arrangeres 28. juli til 3. august i Oksbøl (ca 1 times kjøring fra Århus). Svømming er en av idrettene som står på programmet. Norge kan sende to svømmere og en trener og aktuelle utøvere kan søke om å være med.

X