go up

Bergen Swim Festival ble arrangert for første gang i år og tar mål av seg å bli et stort og viktig stevne med høy kvalitet i årene fremover. Førsteutgaven ga i hvert fall tro på at dette er et stevne klubbene kan merke av i terminlisten for neste år.
Se Bergenssvømmernes hjemmesider for mer informasjon og resultater

Juniorlandslaget var ikke med i Bergen da de avsluttet en treningssamling i Jønkøping med å svømme Rosenlundbadet sprint på langbane samme helg.
Også våre beste juniorer hadde en fin helg i bassenget og det ble satt mange personlige rekorder i løpet av helgen. Flere øvelsesseire ble det også og utviklingen fra sesongens første langbanestevne, ISM Berlin, var tydelig.
Se Jønkøping Simselskaps hjemmesider for resultater fra stevnet.


 


 


 


 


 


 

Sara Nordenstam fra Lambertseter SvK satt i helgen norsk rekord på 200 butterfly med 2.13,18. Hun hadde selv den gamle rekorden med 2.14,53. Hun svømte seg også inn igjen på landslaget med sterke 2.15,46 på 200 medley. Vi gratulerer!
Bergen Swim Festival ble et meget vellykket stevne med mange meget sterke tider. Blant annet viste svenske Petter Stymne fra SK Neptun at det faktisk går ann å svømme fort også i Sentralbadet, da han gjorde 47,77 på 100 fri i finalen. Også danske Jeanette Ottesen viste seg godt frem med 26,51 på 50 butterfly.

X