go up

Samtidig med samlingen i Oslo samles langdistanse svømmerne seg i København mens sprinterne samles i Helsingors.
Det er de norske trenerne Petter Løvberg, Stig Leganger-Hansen og Sondre Solberg som er ansvarlige for samlingen i Oslo, men med seg på kanten har de også trenere fra de andre landene. Meningen er at helgen skal gi rom for nye impulser og utveksling av erfaring og kunnskap både blant svømmere og trenere.
De norske svømmerne som deltar er Anne-Mari Gulbrandsen (Bærumsvømmerne), Sara Nordenstam (Lambertseter Svømmeklubb), Alexander Dale Oen (Vestkantsvømmerne) og Mattis Saghaug (NTG/Idrettslaget Varg).

Svømmerne bor og trener styrke- og landtrening på Toppidrettsenteret. Svømmingen foregår på Frognerbadet 8-10 på morgenen og 16-18 på ettermiddagen.
Mandag morgen går svømmetreningen inne på Idrettshøgskolen 8-10.

Kontaktperson under samlingen vil være Sportssjef Petter Løvberg (mobil: 97060795)


 


 
 

Norges svømmeforbund holder i helgen en treningssamling for de beste brystsvømmerne i Norden på Frognerbadet i Oslo. Det betyr at Alexander Dale Oen og Anne-Mari Gulbrandsen får selskap av VM-finalistene Sandra Jakobsson og Rebekka Ejdervik fra Sverige samt VM-svømmere fra Danmark, Finland og Island.
Samlingen starter fredag 18.mai og avsluttes mandag 21.mai og er et ledd i det nye tettere samarbeidet de Nordiske land i mellom.

X