go up

I jenteklassen var det fire lag, to fra Sverige og ett hver fra Finland og Norge.

Nor-Girls spilte 3 innledende kamper, og vant alle 9-7, 9-8 og 18-2.

I en meget spennende finale mot Saukot fra Finland vant jentene 10-5 (5-4 etter første omgang.) De finske jentene var mer opptatt med å spille rugby i vannet, og med både meget god taktikk fra treneren Mats Albins og riktig dømming, viste Nor-Girls at fair-play lønner seg.

Helene Bellos (LRK) ble toppscorer i finalen med 4 mål, Linda Berntsen (LRK) 2 mål,
Ingrid Myren 2 mål (Namsos); og Bethina Bakken 2 mål (LRK).

Fremtiden ser lys ut for jentepolo i Norge. Det er snakk om å starte med seriespill i Norge til høsten, og kanskje deltar Nor-Girls i Undomsseriemesterskap i Sverige til vinteren, men det etterlyses flere jenter for å bygge opp en god basis.

Gratulerer jenter!

Thomas Bellos
Lagleder

 

 


Fra venstre: Tønje Sønneland (Stavanger) – Ingrid Myren (Namsos) – Linda Berntzen (LRK) – Monica Myrvold (Namsos) – Olga Bellos (LRK) – Anna Knutsen (LRK)  – Bethina Bakken (LRK) – Mads Albins (Trener) – Helene Bellos (LRK) – Maria Bergfjørd (Stavanger)

 

 

 

Sveriges største turnering for barn og ungdom, Upptramp Cup i vannpolo, ble arrangert i Stockholm 12.-14. juni. Det var klubblag fra Sverige, Danmark, Finland og Norge som deltok. Som en del av vannpoloutvalgets satsing på å bygge opp et junior jentelandslag i vannpolo, stilte “Nor-Girls” med et jentelag i turneringen, med spillee fra Lørenskog/Rælingen KK, Stavanger Vannpoloklubb og Namsos Vannpoloklubb.

X