go up

NM arrangeres av Norges Svømmeforbund i samarbeid med Bergens Svømme Club. Det er 243 deltagere, fordelt på 122 damer og 121 herrer. Det skal konkurreres i 38 øvelser. Det er i år to nye øvelser på programmet, 800 m for menn og 1500 m for kvinner.

Vi har nå begynt å få et topp damenivå i norsk svømming. Anne-Mari Gulbrandsen (IL Varg) er for første gang på mange år ikke den eneste profilen på damesiden i NM. Elisabeth Jarland (Bergensvømmerne) og Maj Hillesund (Mandal Svømmeklubb) har markert seg med sterke framganger og i tillegg har Heid Elin Odland (Bergenssvømmerne) meldt seg på i kampen. Anne-Mari har fått trent bra i det nye året, og hun vil også klart være med på å sette sitt preg på mesterskapet.

Christopher Hansen (Bergensvømmerne) har vist sterke framganger hele høsten, og sammen med Gard Kvale fra arrangørklubben Bergens Svømme Club, Petter Sjødal (IL Varg) og en knippe andre herresvømmere kan vi kan vente oss noen positive overraskelser i Sentralbadet de kommende dager.

Også i år er funksjonshemmede fullt integrerte i NM. De norske funksjonshemmede utøverne ligger i verdenstoppen, og vi forventer gode resultater.

Livetiming og resultater finner du på hjemmesiden til NM som det er link til fra høyremenyen.

Pressekontakter under NM:

Fra arrangør (BSC): Mindor Nykrem: 9082 3125

Landslagssjef: Petter Løvberg: 9706 0795

Visepresident i NSF: Per Rune Eknes: 9223 4847NM i svømming kortbane (25 m) for senior og funksjonshemmede arrangeres i Sentralbadet i Bergen den 6. – 9. mars 2003. Forsøkene starter kl. 09.00, og finalene går kl. 16.00 hver dag.

X