go up

Tekst: Jens Johan Orning
Foto: Rolf Hunsgår


For at alle de yngste spillerne (95 og yngre) skulle få spille, ble det mikset to lag med spillere fra Nordby, Vika, Lørenskog og Ängelholm. Fire jevne og velspilte kamper ble gjennomført med stor entusiasme.

I de to andre klassene 93 og yngre og 86 og yngre, stilte det til sammen syv lag. I den yngste av klassene var det lag fra Ängelholm, Lørenskog og Nordby. Etter seks meget jevne og tøffe kamper, gikk svenskene seirende ut av turneringen, med Lørenskog som nummer to og Nordby som nummer tre.

I eldste klasse var Ängelholm suverene. Med flere juniorlandslagsspillere, knuste de Vika i finalen med 10 – 2. Kampen om tredjeplassen ble en triller. Etter at Nordby hadde slått Askøy 10 – 2 i de innledende rundene, sto det uavgjort 5 – 5 ved full tid. Nordby trakk til slutt det lengste strået og vant kampen 7 – 6 etter to ekstraomganger.

På de norske lagene ble følgende spillere kåret til Beste klubbspiller:  • Lørenskog 93: Eirik Albins
  • Nordby 93: Sebastian Parelius
  • Vika 86: Truls Aas
  • Nordby 86: Tommy Mukkelrud
  • Askøy 86: Lise Marie Brandsdal

 


Klikk på bildene for å se større versjoner. 
Vika 86 


 


 


Spillere klass 95


 


 


Nordby 93


 


 


Nordby 86 


Lørenskog 93


 


 


Askøy 86


 


 


Ängelholm 93


 


 


Ängelholm 86


 


 


Kamp klasse 95


 


 


Kamp klasse 95


 


 


Grillfest


 


 


Bjørn Parelius


 


 


Askøy-Nordby 86


 


 


Ängelholm-Nordby 93


 


 


Ängelholm-Nordby 93


 


 


Ängelholm-Nordby 93


 


 


 


 

For sjette året på rad arrangerte Nordby IL VPU-cup i vannpolo for junior. På grunn av at det dessverre ikke stiller nok lag, har ikke turneringen status som NM for junior.
I årets turnering stilte det lag fra Askøy, Vika, Lørenskog og Nordby, i tillegg til at våre svenske venner fra Ängelholm kom med to lag, samt tre spillere til yngste klasse. Dessverre måtte Stavanger trekke sine tre påmeldte lag i siste liten.

X