go up


 


Svøm deg til Irland … og til Dyreparken er Norges Svømmeforbunds mosjonskampanje som foregår fra 1. januar til 31 mars. Alle voksne som svømmer 10.000 meter eller mer i løpet av perioden blir med i trekningen om en reise for to personer til Irland. Alle barn, under 13 år, som svømmer 2.500 i løpet av perioden får et diplom og blir med i trekningen om en reise for hele familien til Dyreparken i Kristiansand. Les mer om kampanjen ved å trykke på Svøm deg til Irland-knapp i høyremenyen.


 


Nytt med årest kampanje er at du kan registrere din aktivitet på internett hos www.trivsel.net. Trivsel.net er Norges Idrettsforbund sitt nye nettsted for mosjon.


 


Du kan allerede nå sende inn spørsmål til Anders. For å lese om saken på dagbladet.no og stille Anders spørsmål trykk her.


 


 

Anders Wold vil i morgen, torsdag, være med på nettmøte på Dagbladet.no fra kl. 10.00. Nettmøtet er i forbindelse med mosjonskampanjen Svøm deg til Irland… og til Dyreparken. Anders vil svare på spørsmål om svømming, trening og mosjon.

X