go up


 Foreløpig plan for NM helgen (oppdatert 23.09.08):


 


TORSDAG: Dagstur til byen Nikel i Russland (ca 50 km fra Kirkenes) med innlagt svømmetrening. Retur torsdag kveld (OBS! Krav om visum).
OBS! For påmelding og eventuelle spørsmål kontaktes Radius Kirkenes.


 


FREDAG: Første dag av mesterskapet. Stevnestart etter ankomst av Osloflyene, som betyr tidligere start enn normalt.LØRDAG: Andre og siste dag av mesterskapet med påfølgende NM bankett. Mer informasjon vil komme senere.
SØNDAG: Arrangøren har fått et opplegg på scootersafari eller kongekrabbefiske.
OBS! For påmelding og eventuelle spørsmål konktaktes Radius Kirkenes.


 Det er også anledning til andre aktiviteter på søndagen, og du finner diverse forslag her. 


  FLY


Det vil ikke bli lagt opp til noe charterfly i forbindelse med NM Masters i Kirkenes. Det ble sjekket priser hos SAS og Norwegian og ingen av de kunne komme med et tilbud som var innenfor rimelighetens grenser. Derfor må de enkelte klubbene bestille reiser på vanlig måte hos de enkelte flyselskaper. 


HOTELL I KIRKENES
Alt som er å oppdrive av hotellrom i Kirkenes er reservert av arrangøren Rica-hotellet har opplyst at det ikke lar seg gjøre å booke på nettet. Man må ringe 78 99 59 00 eller sende mail: rica.arctic.hotel@rica.no for å få booket rom. Oppgi Kirkenes Svømmeklubb + dato 12.3.09. Så gjør man sin bestilling.

KSK har også reservert WESSEL Hotel (gamle Kirkenes hotell) for aktuell helg. Det kan være noe støy fra diskoteket og gaten utenfor på nattestid. For å bestille rom der – telefon 78 99 86 00. “kodeord “: Kirkenes svømmeklubb – og 12.3.09. Wessel har ca 40 sengeplasser (enkel, dbl. og trippel). De opererer i utgangspunktet med priser fra 700,- og oppover. (forhandlingsutgangspunkt)
OBS! Alle klubber bes bekrefte sin hotellbooking.
INFORMASJON OM MESTERSKAPET
Arrangøren har laget egne sider til mesterskapet. Du finner litt informasjon allerede, og det vil legges mer informasjon her etter hvert. Her finnes også en gjestebok. Adressen er www.kirkenessvommeklubb.no/masters2009/  


NM MASTERS KIRKENES PÅ FACEBOOK
Det er opprettet en Facebook event for NM Masters i Kirkenes (www.facebook.com/event.php?eid=11727190764), og her kan man fortelle andre at man vil delta, se andre som vil delta, og legge ut kommentarer, forslag til aktiviteter etc.


 


 


 


 

NM Masters i Kirkenes vil sannsynligvis gå over to dager, noe som betyr fredag 13. og lørdag 14. mars 2009. Det legges opp til andre aktiviteter både torsdag og søndag for de som er interessert til å oppleve mer enn kun svømmehallen. Foreløpig plan for NM helgen ser derfor slik ut ser du ved å klikke på “les mer”.

 

X