go up

Det er flere grunner til at vi er litt tidlig ute med denne forespørselen, blant annet at det gjerne vil koste en del mer enn et vanlig NM på fastlandet, hotell og flybooking er en utfordring – og ikke minst fordi det er litt tvil om det i det hele tatt vil være grunnlag nok mht. deltakere for å forsvare et slikt arrangement der langt ute i havet.

Vi er derfor avhengig av respons fra klubbene om det faktisk vil bli noe NM på Svalbard. Dvs. null eller negativ respons = null NM.

Dersom Svalbard 2007 skulle bli noe av ser vi for oss å legge opp til at Svalbardturen blir noe mye mer enn et vanlig NM, for vi kan jo ikke komme tilbake å si at vi kun var innom svømmehallen. Snøscootertur, utflukter, opplevelsesturer kommer høyt opp på listen min i allefall.

Vi ber dere, så langt det lar seg gjøre, å sende en tilbakemelding til Geir A. Patursson i mastersutvalget med navn på klubb og antatt antall deltakere dere vil tippe på hadde reist til Svalbard. Send mailen til geir@kelinkraft.com.
OBS!
Dette er ikke noe bindende påmelding, men kun for at vi skal se om det er interesse eller ikke.

Setter pris på svar!


Med mastershilsen fra
Geir A. Patursson
Leder i mastersutvalget


 


 

Mastersutvalget ønsker en tilbakemelding fra klubbene for finne ut om det er en REELL interesse for å ha et NM masters på Svalbard – og da er det tenkt på 2007.

X