go up

Sted:


Oslo Vandrerhjem HaraldsheimTidspunkt:


Fredag 14. mars kl. 16.30 – søndag 16. mars kl. 15.00
Fredag 31. oktober kl. 18.00 – 1. november kl. 12.00 (mest sannsynlig på Gardermoen)Alle deltakere overnatter på kursstedet.


 Målgruppe:


Engasjert ungdom mellom 15 og 19 år, som har eller ønsker å ha oppgaver i klubben (styreverv, utvalg etc.) eller ønsker å videreutvikle seg som instruktør/trener/dommer.

Mål:


Målet med kurset er å hjelpe ungdommer til å utvikle seg til dyktige og iniativrike unge ledere, som ikke bare vil, men også kan og våger.

Innhold:


Lederskap, ungdom i sentrum, idrettens organisasjon, idrettens forandringsverktøy, selvtillit, kommunikasjon og retorikk, erfaringsutveksling, lederen som coach.

Praksis:


Deltakerne skal ha praksis i egen klubb mellom samlingene. En del av praksisen er å presentere, for styre i klubben, hva de har har gjort på første kurshelg.Praksis i klubben må avtales mellom deltakere og klubben før påmelding.Eksempel på praksis kan være:


– planlegge enkle aktiviteter, idrettslige eller sosiale


– lage en handlingsplan for gruppen/laget/klubben sin


– være med som en aktiv deltaker i styre/utvalgsmøter


– holde møte for å lage ungdomsgruppe eller lignendePris:


NSF dekker kursavgift, overnatting, bespisning og evt. reise med fly.


Klubbene dekker ”lokal” reise.
Ved uteblivelse av kurset uten gyldig grunn vil alle faktiskte utgifter bli fakturert klubben.

Viktig info:


Ettersom det kommer til å være mange under 18 år tilstede vil det være totalforbud mot alkohol under hele arrangementet. Det er viktig at alle respekterer dette.

Ettersom programmet starter tidlig på lørdag og søndag, kl. 08.00, så kommer vi til å kreve at alle er på rommene senest kl. 23.00. Det er viktig at alle stiller opplagte, slik at diskusjoner blir mest mulig innholdsrike og deltakerne får mest mulig ut av helgen.

Det kommer til å være flere voksne som overnatter på kursstedet hele weekenden.


Mer info om kurset generelt finner du her.


 


Inspirasjonsfilmer : 1 og 2Påmelding:


Gjøres samlet fra klubben på skjema nedenunder.Kontaktperson, i styret, som oppgis i klubben har ansvar for oppfølging av ungdommene underveis. Denne personen
– må ha tid og lyst til å jobbe med ungdom
– bør være en del av ungdommens klubbmiljø
– skal motivere og støtte ungdommen
– bør være en del av eller i god kontakt med styret i klubben/gruppa

Det anbefales at klubbene sender minst to ungdommer til kurset, men det er ikke noe krav. Det er viktig at det ikke meldes på flere ungdommer enn at klubben har kapasitet til å følge opp.Ved ønske om at det deltar flere enn to stk. fra klubben, kan det settes opp flere til venteliste.Påmeldingsskjema


Når du har lagt inn e-postadresse og trykket avslutt, får du tilsendt en påmeldingslenke.
Bindende påmelding innen 2. februar 2014


Det tas forbehold om avlysning ved liten påmelding. Alle vil få beskjed om de har fått plass eller ikke innen 5. februar.Mer info om kurset generelt finner du her.Spørsmål kan rettes til brit@svomming.no, tlf. 908 40 006.

Norges Svømmeforbund har gleden av å invitere til “Lederkurs for ungdom” 14. – 16. mars 2014, samt oppfølgingssamling 31.oktober – 1.november. Målgruppen er engasjert ungdom mellom 15 og 19 år, som har eller ønsker å ha oppgaver i klubben (styreverv, utvalg etc.) eller ønsker å videreutvikle seg som instruktør/trener/dommer.
Ny påmeldingsfrist er satt til 2. februar.

X