go up

Starlistene for Landsstevnet er lagt ut på http://www.medley.no/ltstevner.aspx?stevne=900. Finner dere feil eller mangler i startlisen, meld fra til Jon Erlend Christensen på e-post jech@medley.no eller til Bjørn Harald Olstad admleder@lsvk.no / 93 06 19 46.


 


Vi oppfordrer så mange som mulig å ta turen til Lambertseter for å følge Landsstevnet, men de som ikke har muligheten, kan følge stevnet live på internett via www.livetiming.no 


 


Silje Bakke fra Akershus Idrettskrets lærte oss mye om holdninger, kosthold og trening I 2007. Dette er omfattende temaer, så hun kommer igjen i år for å gi utøverne mer informasjon – og ikke minst inspirasjon til å ha sunne holdninger til kosthold og trening.


 


Ansvarlige for kurs for trenere/ledere er Bjørn Harald Olstad og Trude Halvorsen. De vil blant annet ta for seg tilrettelegging og gjenomføring av trening.


 


Kurs for både trenere og ledere starter opp kl 1000 fredag 26. september. Kursene avholdes på Rica Helsfyr Hotell.


 


Fredag ettermiddag blir det en sosial samling for alle deltakere, trenere og ledere. Samlingen blir på Lambertseter – og vi starter opp rett etter treningen. Det blir mat og muligheter for å teste danseskoene..


 


Rekruttstevnet


Viktig beskjed til alle som skal være med på Rekruttstevnet. Siden det ikke er så mange deltakere, starter Rekruttstevnet opp kl 1300 lørdag 27. september. Deltakere på Rekruttstevnet har mulighet til å kvalifisere seg til Landsstevnet.


 


Åpning av Landsstevnet er lørdag 27. septeber kl 1500.


Er det noen spørsmål, ta kontakt med Bjørn Harald Olstad ( 93 06 19 46)  eller


Kristin Homb (21 02 96 73).


 


VELKOMMEN – VI SES PÅ LANDSSTEVNET!

Det nærmer seg Landsstevnet på Lambertseter og påmeldingsfristen har nå gått ut. Landstevnet arrangeres 26.-28. september. Startlistene er klare og lagt ut på nettet. I år som i fjor vil også Landsstevnet sendes live på internett.

X