go up

Tønsberg Svømmeklubb er altså årets tekniske arrangør av stevnet og leder i klubben, Petter Malm, forteller at klubben har hørt mye positivt om tidligere stevner de gleder seg til Landsstevnehelgen og til å arrangere dette stevnet. «Vi har ikke så mye erfaring med denne type stevne, men klubben arrangerer flere stevner årlig – og vi er allerede godt i gang med planleggingen.


 


Tønsberg Svømmeklubb er en klubb i god utvikling og ser på det å arrangere Landsstevnet som en spennende utfordring. “Vi skal gjøre vårt beste for å lage god stemning slik at det blir ei helg med mye smil og glede. Like mye som vi ønsker topp sportslige resultater, ønsker vi å legge til rette for att den sosiale rammen rundt Landsstevnet skal bli minnerik. Spesielt gleder vi oss til å arrangere festen og banketten på lørdag kveld. Vår målsetting er altså at årets Landsstevnehelg skal bli virkelig bra og at dette skal bli et stevne og ei helg alle som er med vil huske lenge”, sier Petter Malm.Årets landsstevnehelg arrangeres i Tønsberg Svømmehall, mens det vil bli reservert rom på Thon Hotel Brygg. Fra svømmehallen til hotellet er det kun få minutters gange. 


 


Rammen for Landsstevnehelgen vil være som tidligere år. Fredagen blir det aktiviteter og foredrag, mens det blir stevne lørdag og søndag. Selve Landsstevnet arrangeres i henhold til NSFs gjeldende lover og regler og er et stevne for de som har svømt en del og trener jevnlig.  For de som akkurat har begynt å svømme eller ikke trener fast i klubb er Rekruttklassen en god mulighet til å konkurrere.


 


Mer informasjon og invitasjon til Landsstevnehelgen, kommer i begynnelsen av august.


 


Kontaktperson og stevneleder i Tønsberg Svømmeklubb er Petter Malm. (pet-m@online.no)
Kontaktperson i Norges Svømmeforbund er Kristin Homb, kristin@svomming.no / tlf 21 02 96 73


Årets høydepunkt for svømmere i S14-klassen (og utviklingshemmede som enda ikke er klassifisert), Landsstevnehelgen i svømming, arrangeres i år av Tønsberg Svømmeklubb helgen 25.-27. oktober. Det blir aktiviteter på fredagen, stevne lørdag og søndag – og tradisjonen tro bankett lørdag kveld.

X