go up


Fjorårets arrangement ble utvidet med en dag hvor vi hadde fokus på utvikling og skolering av både utøvere og trenere/ledere, – på land og i vann. Vi har fått mange gode erfaringer og gode tilbakemeldinger og ønsker derfor å videreføre denne kursdagen. Vi oppfordrer alle til å komme med innspill og ønsker om aktuelle tema.Årets stevne er det 25. i rekken og dette vil vi selvsagt markere. Tradisjonen tro blir det også en sosial samling fredag og bankett lørdag.


 I tillegg til selve Landsstevnet, arrangeres et eget rekruttstevne, så både aktive svømmere og de som ønsker å begynne med svømming kan være med!


 Invitasjon med påmelding sendes ut i slutten av juli/begynnelsen av august.Arrangøren tilbyr transport fra Rica Helsfyr Hotell og Oslo Vandrerhjem Haraldsheim. Kursdagen og banketten vil bli holdt på Rica Helsfyr hotell.


 Er det noe du lurer på kan du ta kontakt med sportssjef i Lambertseter Svømmeklubb Bjørn Harald Olstad på 930 61 946 / admleder@lsvk.no eller Kristin i Svømmeforbundet på 21 02 96 73 / kristin@svomming.no.
                           

Norges Svømmeforbund har gleden av å informere om at et av høstens store høydepunkt, Landsstevnet i svømming for utviklingshemmede, arrangeres 25.-28 september. Lambertseter Svømmeklubb er også i år teknisk arrangør.

X