go up

Selve Landsstevnet arrangeres lørdag 9. og søndag 10. oktober. Landsstevnet arrangeres i henhold til Svømmeforbundets gjeldende lover og regler. Det skal være en høytidelig ramme rundt stevnet – og det skal være et stevne på nivå med NM, noe som blant annet innebærer innmarsjer, norske flagg, nasjonalsang og egne kvalifiseringstider.


Øvelsesoppsett og kvalifiseringskrev finner du her. 


 


Rekruttstevnet skal ikke være noe mindre høytidelig, men dette er et stevne som er åpent for alle som kan svømme og det er selvfølgelig mulig å kvalifiseres seg til selve Landsstevnet.


 


På kursdagen har vi blant annet fått med oss Lise von Krog. Hun er ernæringsfysiolog og har jobbet mye med kosthold for utviklingshemmede. Øvrige tema for kursdagen kommer senere.


 


Øvre Eiker svømmeklubb satser på å gjennomføre et kompakt stevne med base i svømmehallen for svømmekonkurranser og rådhusets lokaler for kurs og bespisning. Banketten foregår i rådhusets festsal med middag og levende musikk.


Hokksund Svømmehall ligger sentralt plassert i gangavstand fra jernbanestasjon og togforbindelse til Bergensbanen, Sørlandsbanen og Gardermoen. I tillegg er det god bussforbindelse med ekspressbusser til Sørlandet og Vestlandet.


 


Det er reservert overnatting på hoteller og campingplasser i nærheten av svømmehallen. Nærmere info om stevnet vil du få på innbydelser eller se www.oesk.com eller www.svomming.no.  


 


Invitasjon med påmelding sendes ut i begynnelsen av august.


 


Har du spørsmål, ta kontakt med: 


Øvre Eiker Svømmeklubb:Jon Peter Wium ( post@globalbeverage.no / 91843250) eller


Randi Haldorsen (rjhal@c2i.net  / 95895529)


 


Norges Svømmeforbund:


Kristin Homb (kristin@svomming.no / 21 02 96 73)


 


 


 


 


 


 


                                  


                                   Espen Djupvik og Morten Rustbakken fra Øvre Eiker   svømmeklubb


                                   er klare for Landsstevnet på hjemmebane i oktober.


 

Øvre Eiker svømmeklubb, i samarbeid med Norges Svømmefobund, har gleden av å informere om at et av høstens store høydepunkter, Landsstevnet i svømming for utvikligshemmede, arrangeres Hokksund 8.-10. oktober. Det blir også
                            Rekreuttstevne, kurs og  selvfølgelig muligheten for å være sosial.

X