go up

Landstevnehelgen starter fredag 19 oktober med registrering og blandede aktiviteter.  Programmet er ikke helt klart enda med det blir bland annet aktivitet i gymsal og trening i basseng. I år kommer også Empo-TV for å lage et reportasje om Landsstevnet.


 Landsstevnet arrangeres i henhold til Norges Svømmeforbunds gjeldende lover og regler. Landstevnet er på nivå med NM og kvalifikasjonskrav må oppnås for å kunne delta. Alle som deltar på selve Landsstevnet må være klassifisert. Det vil bli gitt tilbud om klassifisering lørdag formiddag.


 


Det blir som ifjor Rekruttstevne både lørdag og søndag. Utover svømmedyktighet er det ingen krav for å være med her. Det er også mulig å kvalifisere seg til selve Landsstevnet. Det som skal til da er en klassifisering lørdag etter Rekruttstevnet. De som ønsker kan få rettledning fra dommere på Rekruttstevnet.


 


Det blir arrangert felles middag fredag, og lørdag blir det arrangert bankett med dans og underholdning.


 


Her er program for helgen.


 

Overnatting tilbys på Thon Hotel Arena Lillestrøm. Bestilling gjøres på telefon 66 93 60 00. Oppgi ref nr:258240For mer informasjon om overnatting og Landsstevnehelgen, ta kontakt med


Ronnie Anstensen i Skjetten på svommingsl@ssk.no eller Kristin Homb i Svømmeforbundet kristin@svomming.no


 Her er invitasjon


 


 


Da er det klart for nytt Landsstevne for psykiskt utviklingshemmede. Sett av helgen 19 til 21 oktober. Årets arrangør er Skjetten Svømmeklubb. Selve stevne arrangeres i Skjetten Svømmehall.

X