go up

 


Her er oversikten over klubber som har et tilrettelagt tilbud om svømmekurs og/eller trening.


 


Vi håper denne oversikten er til hjelp for de som ønsker å begynne med mer organisert aktivitet – og at den også kan være motiverende for andre klubber som ønsker å starte opp.


 


Som oversikten viser er det mulighet for kurs og trening i klubber over store deler av landet. Men – om du som utøver ikke finner klubben på hjemstedet ditt i oversikten, kan du likevel ta kontakt med klubben om muligheten for et tilbud – eller du kan kontakte Svømmeforbundet.


 

Endringer til oversikten?


Oversikten er basert på klubbenes egen tilbakemeldinger i den årlige Idrettsregistreringen og tilbakemeldinger vi har fått direkte fra klubbene. Svømmeforbundet ønsker en best mulig oversikt over de tilbud som finnes og om du ser at det er feil eller manglende opplysninger om klubben din – eller du har et tilbud du vil vi skal informere ekstra om på hjemmesiden – ta kontakt med Svømmeforbundet.


 Kontakt i Svømmeforbundet er Kristin Homb, kristin@svomming.no / tlf 21 02 96 73


 


Tall fra Idrettsregistreringen, samt tilbakemelding fra klubbene,  viser at det blir stadig flere funksjonshemmede i norsk svømming. Over 80 klubber har registrert til sammen ca 700 funksjonshemmede som er med på kurs eller trening. 

X