go up

I B-finalene var Henriette Brekke nære norsk rekord på 50 fri da hun slo inn til fine 25,84, kun fire hundredeler bak hennes egen rekord. Med det ble hun nummer to blant de nest beste i Canet.

I jentenes B-finale på 100 bryst hadde vi tre svømmere i vannet. Sara Nordenstam ble best av de tre med 1.12,17, Katharina Stiberg hadde 1.13,98 mens Siri Eva Kristiansen gjorde 1.13,99.

Junior EM klare Lavrans Solli gjorde en ok 200 rygg på 2.13,27.

Arrangørens resultatservice er i beste fall meget ustabil så vi skal prøve å holde dere oppdatert så tett etter at de norske har vært i vannet som mulig.
Ny dag i Canet i morgen, før de fleste norske reiser hjem på fredag. Dale Oen, Nordenstam, Snildal og Brekke reiser imidlertid videre til Monte Carlo og svømmer det siste Mare Nostrum stevnet der lørdag og søndag.


 


  

Det ble litt varierende resultater under dagens finaleøkt i Canet. Ingvild Snildal gjorde nok en god 100 butterfly med tiden 59,54, der landslagsjefen var mest fornøyd med fin svømming første delen av løpet. Mot slutten ble det litt tyngre og Ingvild ble nummer seks. Alexander Dale Oen var skuffet etter sin 100 bryst på 1.02,46. En av hans svakere tider på øvelsen så langt i år. Alexander er veldig innstilt på å legge den øvelsen bak seg så fort som mulig og smelle til med en god 100 bryst i Monte Carlo til helga. Gard Kvale gjorde sin beste 200 fri under Mare Nostrum da han ble nummer åtte med tiden 1.50,97.

X