go up


 


Det blir som alltid spennende å se hva vår norske stjerne, Alexander Dale Oen, kan få til. Alexander svømmer ofte ned på tider som er høyt oppe på verdensrankingen i denne type stevner. Alex satt jo blant annet norsk rekord på 200 bryst under Nordsjøstevnet i fjor og hadde oppsiktsvekkende gode resultater allerede på Lambertseter Open for tre uker siden.  

Det blir en tøff konkuranseperiode for Alexander og de andre landslagssvømmerne. Først nå tre dager i Stavanger. Deretter følger World Cup i Stockholm tirsdag og onsdag i neste uke, før de avslutter med World Cup i Berlin lørdag og søndag om en drøy uke.

Juniorer på gang
Rapportene fra juniorlandslagsamlingen på Hamar sist helg er veldig gode og landslagstrener Øyvind Røsland er full av lovord om treningsinnsatsen til våre beste juniorer. Det blir derfor interessant å se hva disse kan gjøre av steg fremover nå to uker før junior NM.

Nordsjøstevnet er også site mulighet til å kvalifisere seg til junior NM og UM som går i Bærum 22-25.november.


 


Funksjonshemmede


Blant de funskjonhemmede svømmerne må man holde et øye med Mariann Vestbøstad og Jørgen Tadvin. Mariann har en satt en hel del verdensrekorder de siste årene, så her må vi følge med. Ellers er Cecilie Drabsch verdt å merke seg.
Nordsjøstevnet er kjent for å ha et meget fint samspill mellom publikum og svømmere, og alle som møter frem er garantert å se spennende og underholdende svømmeprestasjoner.


Sted
Stavanger Svømmehall, Lars Hertervigs gate 4, 4005 Stavanger.


Tid
Fredag 9. november kl 14:00
Lørdag 10. november kl 09:00
Lørdag 10. november kl 17:00 – Superfinale
Søndag 11. november kl 09:00
Søndag 11. november kl 16:00 – Superfinale


 


 


Pressekontakter


Stein Erik Olsen,    tlf 47400916, E-post: snerik1101@hotmail.com


Ev. Wenche Salte   tlf 91597478, E-post: Rogaland.Svomming@svomming.no
Landslagsssjef i NSF; Petter Løvberg – tlf 9706 0795


Hjemmeside – resultater og livetiming
http://www.livetiming.no/nordsjo07/index.html 


 


 


Det tradisjonsrike Nordsjøstevnet arrangeres i helgen for 35. gang i Stavanger Svømmehall. På startlisten i år finner vi klubber fra Sverige, Danmark, Nederland, Sveits og Hellas. Flere av svømmerne fra disse klubbene er også landslagssvømmere. I tillegg stiller store deler av den norske eliten til start. 
Hjemmeside – resultater og livetiming: http://www.livetiming.no/nordsjo07/index.html

X