go up

 

Espen Gilje Bergslien (25) fra Stavanger Stupe Club
Espen er tatt ut til svikthøydene 1 meter og 3 meter. Espen har ved flere anledninger vist at han er en finale potensiell 1 meter stuper og vi satser på nettopp det på begge høyder.

Daniel Jensen (19) fra Stupklubben Spinn
Dette blir Daniels 2 senior mesterskap og første års senior stuperen er tatt ut på alle høyder samt også til Team Eventen. I sitt forrige senior mesterskap var Daniel kun 15 poeng fra en finale plass på 10 meteren.

Anne Vilde Tuxen (17) fra Randabergstuperne
Anne Vilde er med på andre halvdel på Team Eventen. Utenom team eventen skal hun delta på 10 meter for damer før hun setter kursen hjem for å snu i døren og avgårde til Euro Games.

Thelma Baatz Strandberg (18) fra Kristiansand Stupeklubb
Thelma er Norges fjerde stuper og er tatt ut til å stupe 1 meter. Etter en bra oppvisning i Amsterdam mot Nederlandske Uschi Freitag og svenske Daniella Nero så håper vi på en solid opptur på damesiden.

Kim Jensen fra Stupklubben Spinn er med som landslagstrener.

 

EMs hjemmeside

 

 

Norge stiller med fire deltakere under EM i stup, som arrangeres i Rostock i Tyskland 9.-14. juni: Espen Gilje Bergslien (25 – Stavanger Stupe Club), Daniel Jensen (19 – Stupklubben Spinn), Anne Vilde Tuxen (17 – Randabergstuperne) og Thelma Baatz Strandberg (18 – Kristiansand Stupeklubb).

X