go up

Laget reiste til Berlin torsdag kveld med trenerne Øyvind K. Røsland, Rune Christensen, Rune Flaathen og Johnny Møller.
Overnatting var på Generator Hostel som er et slags ungdomsherberge som liker rett ved den store og flotte svømmehallen Schwimm und Sprunghalle im Europasportpark Berlin.
Stevnet går over tre dager med de lengre øvelsene som f.eks 400 medley og 1500 fri på fredag og de kortere øvelsene på lørdag og søndag formiddag.
På kvelden lørdag og søndag svømmes finaler på 100 meterene (åpen klasse) og på 50 meterene (årsklasser).

I år deltok også verdensstjerner som Thomas Rupprath (GER) og Peter Mankoc (SLO), noe som var veldig populært blant våre unge svømmere som fikk muligheten til å studere rask svømming og god teknikk på nært hold. Begge disse svømmer VM om to uker i Melbourne.

Flere norske klubber tok også turen nedover til Berlin denne første helgen etter NM kortbane. Bærumsvømmerne, Skjetten, Lambertseter, Kolbotn, Hamar, Vestbyen Aalesund og Åstveit stilte alle med flere svømmere.

Her kan du se alle resultater fra stevnet.

Gå inn på www.swimpics.de for å se bilder fra stevnet

Om litt vil det komme en rapport fra trenerne også. Den legges ut her.


 


 


 


 
Medaljevinnerne fra ISM 2007:
Bak f.v Elin Slaatmo, Eva Marie Østerhus, Christian J. Nikolaisen,
Foran f.v Eirik Ravnan, Siri Eva Kristiansen, Jonas K. Jostad


 
Det norske laget i Berlin (dessverre ble bildet litt mørkt)


 


 


 


 


 

 

28 svømmere fra Juniorlandslaget deltok sist helg på International Swim Meet (ISM) i Berlin. Det var sesongens første møte med langbane og flere svømte ned mot og under sine kortbane perser. Det deltok svømmere fra 16 forskjellige europeiske nasjoner og nivået på flere øvelser var meget høyt. Våre svømmere gjorde seg allikevel godt bemerket i det gode selskapet.

X