go up

 


Det norske laget bar preg av at de har for lite spill-erfaring på dette nivået. Det var en del småfeil som gjorde at det ble mål i mot, mot kontringsvillige motstandere. Med fire tap i innledende kamper, ble det dessverre ikke noe finalespill på Norge.


 


I første kamp på fredagskvelden spilte Norge mot Danmark. Det ble tap 3 -18, med følgende omgangsstillinger; 6-1, 14-1, 17-3 og 18-3. Denne kampen var en av de beste kampene til Norge, spesielt de to siste omgangene, hvor de spilte jevnt med Danmark.


 


På lørdags morgen, spilte Norge mot Sverige. Resultatet ble tap 2-26. En kamp som var preget av svært stygt spill fra svenskenes side, og til dels dårlig dømming. Omgangsresultat: 9-0, 14-1, 22-1 og 26 -2.


 


I tredje kamp spilte jr landslaget mot Finland, turneringens beste lag. Finland vant kampen 32 -4. Denne kampen slet laget litt med motivasjonen, men viste likevel at de kan bite i fra seg, da Norge vant tredje omgang med 3-2. Omgangsresultatene ble; 9-0, 18-1, 20-4 og 32-4.


 


Det ble dessverre også tap i den siste kampen. Litauen vant 27-6. Omgangsresultatene ble 7-1, 14-2, 20-2 og 27-6. I denne kampen spilte Norge bedre enn resultatet tilsier. Det ble bom på flere hundreprosent sjanser. En av Norges beste forsvarspillere, ble også utvist resten av kampen tidlig i 2.omgang, og dette gjorde heller ikke saken bedre.


 


Resultatet i U17 klassen i turneringen:


1. Finland


2. Litauen


3. Sverige


4. Danmark


5. Norge


 


  Den norske juniorlandslagstroppen (trykk på bildet for større versjon)


Foran fra venstre; Mats Myrehagen, Paul Brinch, Kristian Fløan, trener Børre Sagmo.


Andre rekke fra venstre; Even Kalås, Oskar Bergan, Jørgen Stieng, Vivian Jensen og Iver Almquist.


Tredje rekke fra venstre; Håkon Henriksen, Ingrid Hårstadstrand, Espen Bårdevik, Anders Grongstad og Mats Sagmo.


Foto: Terje Tollefsrud (som for øvrig er trener)  


 


 

Junior Nordisk i vannpolo ble spilt i Odense i Danmark 28.-30.november 2014. Norge stilte lag i U-17 klassen, hvor det til sammen var fem lag.

X