go up

Her er invitasjon til årets Landsstevnehelg.


 Invitasjonen er sendt ut til aktuelle svømmeklubber og handicapidrettslag/helsesportslag. Påmeldingsfrist er 20. september.


 


Selve Landsstevnet arrangeres lørdag 9. og søndag 10. oktober. Landsstevnet arrangeres i henhold til Svømmeforbundets gjeldende lover og regler. Det skal være en høytidelig ramme rundt stevnet – og det skal være et stevne på nivå med NM, noe som blant annet innebærer innmarsjer, norske flagg, nasjonalsang og egne kvalifiseringstider.


 


Øvelsesoppsett og kvalifiseringskrev finner du her. 


 


Rekruttstevnet skal ikke være noe mindre høytidelig, men dette er et stevne som er åpent for alle som kan svømme og det er selvfølgelig mulig å kvalifiseres seg til selve Landsstevnet.


 


Øvre Eiker svømmeklubb satser på å gjennomføre et kompakt stevne med base i svømmehallen for svømmekonkurranser og rådhusets lokaler for kurs og bespisning. Banketten foregår i rådhusets festsal med middag og levende musikk.


Hokksund Svømmehall ligger sentralt plassert i gangavstand fra jernbanestasjon og togforbindelse til Bergensbanen, Sørlandsbanen og Gardermoen. I tillegg er det god bussforbindelse med ekspressbusser til Sørlandet og Vestlandet.


 


Kurs og foredrag fredag 8. september


Vi har vært så heldig å få med oss Helge Gudmundsen på kursdagen. Han har i mange år vært trener for Flatås Lions, et fotballag for utviklingshemmede. Helge er opptatt av verdifulle mennesker, livsglede og menneskeverd og hans tema er “Se og bli sett” .


 


Kroppen vår er avhengig av riktig ernæring for å fungere godt  Særlig er dette viktig for aktive mennesker. Lise von Krogh er ernærigsfysiolog og har blant annet jobbet mye med kosthold for utviklingshemmede. Lise kommer til Hokksund for å snakke om “Betydningen av riktig ernæring for aktive mennesker”


 


Det blir også litt fokus på grunnleggende svømmeteknikk og bevgelseslære, med mulighet for teknikktrening for de som ønsker det.


 


Har du spørsmål om Landsstevnehelgen? Ta kontakt med:


Øvre Eiker Svømmeklubb / www.oesk.comStevneleder: Randi Haldorsen – E-post: rjhal@c2i.net / Mobil: 95 89 55 29
Teknisk ansvarlig: Jon Peter Wium – E-post: post@globalbeverage.no /Mobil 91 84 32 50


 


Norges Svømmeforbund


Kristin Homb – E-post: kristin@svomming.no / Telefon: 21 02 96 73 


Special Olympics World Summer Games i Athen 2011
Svømming er en av idrettene som står på programmet når Special Olympics World Summer Games arrangeres i Athen neste sommer og Norge har fått tildelt en kvote på 6 svømmere (3 kvinner + 3 menn). Denne kvoten ønsker vi selvfølgelig å benytte oss av og Landsstevnet i svømming vil være en fin mulighet for å svømmere  å vise seg fram.


Les mer om Special Olympics Verdensleker her.


                                          


 


 


                                                                    


Øvre Eiker Svømmeklubb i samarbeid med Norges Svømmeforbund har gleden av å invitere til både Rekruttstevnet og Landsstevnet i svømming for utviklingshemmede på Hokksund 8.-10. oktober.  Landsstevnehelgen innledes med kurs fredag 8. oktober og her har vi vært så heldige å få med oss blant annet Helge Gudmundsen.

X