go up


 


Årets Landsstevne arrangeres i Tønsberg svømmehall, mens det er reservert overnatting på Thon Hotel Brygge, kun få minutters gange fra svømmehallen. Aktivitetene på fredag vil være på Eik. Her blir det satt opp buss.


 


Om Landsstevnet i svømming


Landsstevnet er for svømmere i S 14.klassen. Klassen deles igjen inn i klassene CA, CB, CC og CD. CA er en uapprobert (tidligere Rekruttstevnet) klasse der det svømmes uten dommere, mens de øvrige klassene er som tidligere approberte klasser.  


 


Nytt i årets stevne


For å få et mer helhetlig arrangement er strukturen endret noe fra 2012. Det vil bli arrangert kun ett stevne, slik at klasse CA (rekrutt) inngår som en del av Landsstevnet. Klassen svømmer i egne heat. Det er som tidligere ingen tidskrav for å være med i klasse CA og det er ingen dømming. I og med at begge stevnene arrangeres samtidig, vil det ikke være mulig å kvalifisere seg til de øvrige klassene.


 


Kontaktpersoner:


Tønsberg Svømmeklubb: Petter Malm – pet-m@online.no /  tlf 9097 3709


Norges Svømmeforbund:
John Erlend Christiansen (spørsmål om påmeldinger til stevnet): jech@medley.no


Kristin Homb (bl.a. spørsmål om klassifisering), kristin@svomming.no / tlf 21 02 96 73


Brita Blenne Lien, brita@medley.no


 


Tidligere publisert informasjon om Landsstevnet, kan du lese her.

Invitasjonen til årets Landsstevne i svømming for utviklingshemmede er nå klar og påmeldingen er åpnet. Frist for påmelding er 2. oktober. Årets Landsstevne arrangeres helgen 25.-27. oktober av  Tønsberg svømmeklubb.

X