go up

 


Her er Invitasjonen til samlingen.


 


Samlingen vil være i Oslo, med overnatting på Olympiatoppen Sportshotell og trening i nærliggende anlegg. Det vil være økter i basseng, landtrening og basistrening.


 Vi ønsker altså å invitere både svømmere som er godt etablerte i klubb og nye svømmere som er nysgjerrige på hvordan en kan bli bedre. Nye svømmere bør fortrinnsvis være med i en svømmeklubb eller trene svømming regelmessig. Alle svømmere skal ha med seg sin trener – slik at denne kan ta med kunnskap tilbake til klubbtrening.


 


Trene med de besteVårt landslag for funksjonshemmede vil også ha samling denne helgen og det meste av program og treninger vil være felles for alle. Dette er derfor en fin mulighet for å trene sammen med de beste og få et innblikk i hva som kreves for å komme opp på landslagsnivå.


 


Målet med samlingenMed en slik felles samling håper vi å kunne bidra til økt kunnskap om svømming og trening, men også inspirere og motivere for videre svømmetrening. Vi oppfordrer også utøvere og trenere til knytte kontakter og utveksle erfaringer. Kanskje kan utøvere og trenere avtale felles stevner å være med på – eller der det er praktisk mulig kan klubber avtale noen felles treninger.


 Opphold i Oslo


Vi har reservert rom på Olympiatoppen Sportshotell, ved Sognsvann. Svømmere skal fortrinnsvis bo på dobbeltrom. Dette vil også gjelde for trenere. De som må med ledsager og dele rom med denne, må gi tilbakemelding om dette. Det må også gis tilbakemelding om andre hensyn/behov. Det meste av trening og program vil være Olympiatoppen og Norges Idrettshøgskole.


 Program


Samlingen starter fredag 6. desember på ettermiddagen og avsluttes søndag 8. desember etter lunsj. Programmet er ikke klart enda, men det vil ble flere økter i bassenget og det blir basistrening. Det vil også bli noe skolering og informasjon fra Svømmeforbundet.Nærmere informasjon og endelig program om samlingen sendes ut sammen med bekreftelse på deltakelsen.


 Samlingen ledes av landslagstrener Morten Eklund og fysioterapeut Iwonka Vik.


 Påmelding


Klubber/svømmer som ønsker å melde seg på må sende inn følgende informasjon innen 1. november:  • navn på svømmer, på trener og klubb
  • hvor mye en trener i løpet av uke
  • ambisjoner og mål

 Frist for påmelding er fredag 10. november.


 


Påmelding og informasjon sendes til Kristin Homb i Norges Svømmeforbund på e-post kristin@svomming.no


 


 
Norges Svømmeforbund har gleden av å invitere til Åpen samling for funksjonshemmede i Oslo 6.-8. desember. Her får både nye og litt mer etablerte svømmere muligheten til å trene og bo sammen med våre beste funksjonshemmede svømmere. Denne samling er for utøvere med syn,- hørsel og bevegelseshemning (Utviklingshemmede har eget tilbud i Landsstevnet i svømming, i år i Tønsberg 25.-27. oktober).

X