go up

 


Vi ønsker å invitere både svømmere som er godt etablerte i klubb og nye svømmere som er nysgjerrige på hvordan en kan bli bedre. Nye svømmere bør fortrinnsvis være med i en svømmeklubb eller trene svømming regelmessig med tanke på å konkurrere. Alle svømmere skal ha med seg sin trener – slik at denne kan ta med kunnskap tilbake til klubbtrening.


 


Trene sammen med landslagetVårt landslag for funksjonshemmede vil også ha samling denne helgen og det meste av program og treninger vil være felles for alle. Dette er derfor en fin mulighet for å trene sammen med de beste og få et innblikk i hva som kreves for å komme opp på landslagsnivå.


 


Mål med samlingenMed en slik felles samling håper vi å kunne bidra til økt kunnskap om svømming og trening, men også inspirere og motivere for videre svømmetrening. Vi oppfordrer også utøvere og trenere til knytte kontakter og utveksle erfaringer. Kanskje kan utøvere og trenere avtale felles stevner å være med på – eller der det er praktisk mulig kan klubber avtale noen felles treninger.


 Opphold i Oslo


Vi har reservert rom på Olympiatoppen Sportshotell, ved Sognsvann. Alle måltider vil også være her. Svømmere skal fortrinnsvis bo på dobbel- eller trippelrom. For trenere vil det være dobbeltrom så langt dette lar seg gjøre. Vi oppfordrer til at utøvere reiser uten ledsager, men er det spørsmål rundt dette, ta kontakt med undertegnede.


 Kostnader


For utøvere som er med på sin første samling, vil Svømmeforbundet dekke alle kostnader til opphold og trening, samt 50 %, inntil kr 2000,- for fly/togbilletter.


For trenere dekker vi reise og opphold fullt ut (under forutsetning at dette er trener som følger opp svømmeren i klubben, maks en trener pr klubb).For svømmere som har vært med på åpen samling tidligere, vil Svømmeforbundet dekke 50 % av kostnader til opphold.


 Program


Samlingen starter fredag 5. desember på ettermiddagen med en basisøkt. Lørdag blir 2 økter i bassenget, en basislkt og skoleering og informasjon fra Svømmeforbundet. Søndag er det en økt i bassenget før vi avslutter med lunsj. Nærmere informasjon og endelig program om samlingen sendes ut sammen med bekreftelse på deltakelsen.


 


Klassifisering for bevegelseshemmede
For utøvere med en bevegelseshemnin, vil det være mulig med klassifisering. For mer informasjon om dette, ta kontakt med Kristin i NSF kristin@svomming.no så snart som mulig og senest innen 1. november.


 Samlingen ledes av landslagstrener Morten Eklund og fysioterapeut Iwonka Vik.


 


Last ned invitasjonen (pdf)


 Påmelding


Klubber/svømmer som ønsker å melde seg på må sende inn følgende informasjon
innen 1. november:


– navn på svømmer, på trener og klubb


– hvor mye en trener i løpet av uka


– ambisjoner og mål– Meld fra om det er spesielle behov/hensyn som må tas (f.eks. behov for HC-rom eller matallergier)


 Frist for påmelding er fredag 10. november


 


Informasjon sendes til Kristin Homb i Norges Svømmeforbund på e-post kristin@svomming.no   Kontaktinfo


Morten Eklund, landslagstrener: Tlf 918 63 834 / mo-eklu@online.no  


Kristin Homb: Tlf 21 02 96 73 / kristin@svomming.no  


Norges Svømmeforbund har gleden av å invitere til Åpen samling for funksjonshemmede svømmere 5.-7. desember i Oslo. Dette er en samling for utøvere med syn, – hørsels, – og bevegelseshemmede. Aldersgrensen for å være med er 12 år.
Landslaget har samling samtidig – så her blir det mulig å trene mer og lære av de beste.

X