go up

Kretsene skal fortsatt ha oppgaven med å koordinere stevnene innad i sin krets, og vil kontakte klubber som eventuelt har stevner som kolliderer, og gjør eventuelle andre nødvendige endringer.

 

Viktige punkter

  • Innmelding skjer via medley.no
  • Før du kan starte registreringen av stevnet må du taste inn mailadresse og et selvvalgt passord
  • Ved hjelp av mailadressen og passordet kan du senere endre opplysningene om stevnet, men dette må skje før behandlingen av terminlisten oversendes kretsene den 1. september
  • For de klubber som skal registrere flere stevner, så slipper man å skrive inn opplysninger om stevneleder og påmeldingsansvarlig flere ganger.
  • Man må registrere en dato for påmeldingsfrist. Husk å bruke denne når innbydelsen til stevnet lages. I de fleste tilfeller anbefaler vi å benytte onsdag som påmeldingsfrist; dette gir oppmenn tid til å registrere tider fra stevner helgen før.

 

NB!

Det er viktig at man er sikker på at e-post adressen ved innlogging er riktig skrevet, ettersom man får tilsendt en automatisk mail til denne adressen. I denne mailen er det en link som man må trykke på for å få stevnet registrert.

 

Link direkte til innmelding av stevner til terminlisten 2016.

 

Hovedterminliste 2016 (kan også søkes fram på medley.no – terminliste – 2016)

Alle mesterskap i 2016 er nå berammet, og hovedterminlisten er komplett. Innmeldingen av stevner til terminlisten 2016 vil foregå på samme måte som tidligere, det vil si at klubbene melder inn stevnene via medley.no – velg “Annet” i toppmenyen. Klubber i Rogaland Svømmekrets skal også benytte registreringen i år. Frist for å melde inn stevner er 1. september 2015.

X