go up

Det er allerede nå mulig å melde seg på stevnet hvis man har gyldig påmeldingstid på alle de 5 ÅMØ-øvelsene. Du kan melde deg på via oppmann/påmeldingsansvarlig i din klubb som sender mail til jech@medley.no.  
Alt som behøver oppgis av påmeldingsinformasjon er navnet til svømmerne som skal være med.

Svømmere som er påmeldt vil få et kryss i kolonnen “Påmeldt” i rankinglistene for landsdels-ÅMØ. På den måten kan svømmerne selv følge med på at deres påmelding er kommet frem, og registrert. Når kvalperioden går ut 23. januar vil tidene som ligger på rankingen denne datoen være gjeldende for hvem som kommer med til stevnet. Endelig påmeldingsfrist er 24. januar, men det er altså ikke nødvendig å vente helt til siste liten med å melde seg på.

Siden det er de 18 påmeldte med høyst sammenlagt poengsum (4 beste øvelser) i hver klasse som blir kvalifisert til å delta bør også de som ligger nedenfor 18-plassen melde seg på. Det er ikke sikkert at alle over på lista melder seg på, og dette vil åpne opp for de som i utgangspunktet ikke er blant de 18.

En god del klubber har noen svømmere som ikke foreløpig har oppnådd gyldige tider på alle ÅMØ-øvelsene. Disse klubbene kan allikevel melde på de av svømmerne som har oppnådd tider på alle øvelsene, og så sende ny påmeldingsmail senere med de resterende svømmerne når disse også har fått tider på sine siste distanser.

Sjekk at det er riktige tider som ligger inne på ÅMØ-rankingen. Det er de tidene som gir høyest poengsum i perioden 24. januar 2007 til 23. januar 2008 som danner grunnlaget for rankingen til landsdels-ÅMØ. Dette gjør at det ikke nødvendigvis er den beste tiden som blir benyttet, da en dårligere tid på langbane kan gi høyere poengsum enn evt bestetid på kortbane.

Rankinglistene for landsdels-ÅMØ finner du ved å klikke på denne linken:
www.medley.no?page=aamlandsdel
Husk å velge riktig landsdel, klasse og kjønn for å få opp ønsket rankingliste. Ranking for 1997-klassen blir publisert 1. januar. 


Ved spørsmål, kontakt John Erlend Christiansen på jech@medley.no eller mob 9097 3709.


 


 


 


 


 

Alle innbydelsene til de 5 regionene som skal arrangere landsdels-ÅMØ er nå tilgjenglig fra terminlisten på www.medley.no. Se detaljert informasjon om påmelding og rankinglister under “les mer”.

X