go up

 

Navn: Ingvild Snildal
Født: 25.08.1988
Klubb: Asker Svømmeklubb

Ingvild Snildal har de siste årene satt hele 13 norske seniorrekorder og minst like mange juniorrekorder. De fleste av disse har kommet på langbane der hun pr. i dag er innehaver av den norske rekorden på 50 og 100 rygg samt 100 butterfly. Under langbane NM i Namsos 2007 vant hun også kongepokalen for kvinner.

I internasjonal sammeheng har Ingvild deltatt på EM kortbane i 2006 og 2007.

I EM i Eindhoven skal Ingvild svømme følgende øvelser (dag i parentes):  • 50 butterfly (tirsdag 18.mars)
  • 200 rygg (tirsdag 18.mars)
  • 100 rygg (torsdag 20.mars)
  • 100 butterfly (fredag 21.mars)
  • 50 rygg (lørdag 22.mars)

 


Før EM-laget reiste fra pre-camp i Trondheim til EM-byen Eindhoven svarte de på noen spørsmål om seg selv og her er Ingvild sine svar:


Fortell litt om de siste ukene før EM, hvordan har forberedelsene vært etc..


– De siste ukene før EM har gått veldig bra egentlig! Jeg føler meg i kjempe bra form og jeg gjør ikke annet enn å smile om dagen, så jeg tror det kan gå veldig bra!!;) Oppholdet i Trondheim har også vært deilig og det har gått veldig bra på treningene i Pirbadet!


Om man som tv-titter bare får se en finaleøkt under EM, hvilken bør man velge og hvorfor?
– Om man er TV titter og bare får med seg en finalesekvens bør man se den som går på lørdag. Da går 50 rygg semifinalene og der har jeg tenkt å være med=)


Hvor mange år har du trent/svømt i klubb (organisert trening)?
– Jeg har svømt siden jeg var ca 9 år, men det er bare de siste 4 årene jeg har satset ordentlig og trent målbevist. Jeg svømmer for Asker svømmeklubb og har alltid gjort det.


Anbefal en bok og si litt om hvorfor.
– Hvis jeg skal anbefale en bok må det nok bli Veien til Jerusalem av Jan Guillou og resten av serien som handler om tempelridderen Arn. De er veldig bra!


Hva synes du er den beste musikken å lade opp med før et løp?
– Hvis jeg hører på musikk før trening eller før et viktig løp så må det være en sang som får meg i godt humør. som foreksempel dance/trance.. Akkurat nå hører jeg på Amazing av Seal og tror nok jeg skal høre på den på EM også!!=)


 


 


 


 


 


 


 


  


 

Her følger en liten presentasjon av EM-svømmer Ingvild Snildal

X