go up
Basseng:
Svømmebassenget i Nordlysbadet er 25 m og holder 26°C, bassenget har 6 baner. Det vil være tidtakerplater i begge ender av bassenget. Nordlysbadet har normale startpaller, se bildet under. Startpallene girikke mulighet for bruk av ryggstartskinner.

Hotell:
Det er begrenset med hotellkapasitet på grunn av et annet arrangement på Scandic den samme
helgen. Klubbene oppfordres derfor til å utnytte bestilte rom maksimalt, dvs. se på muligheter for å ligge tre på samme rom etc. slik at det kan bli plass til flere. Gi beskjed til Alta SK på post@altask.no om dere kan gi fra dere noen rom. På den måten vet vi at andre svømmeklubber får overta rommet og ikke eksterne gjester.

Fly:

Det er satt opp et ekstra fly fra Alta til Oslo på søndag 22/11. Dette flyet er lagt inn som en ordinær avgang i SAS programmet og går fra Alta kl.20.10. For å gjøre det enklest mulig å rekke flyene kl. 20.10 og kl. 18.10, har vi flyttet finaleomgangene på søndagen til kl. 15. Forventet avslutning på
finaleøkten søndag er ca. kl. 18.
Med vennlig hilsen Svømmeutvalget

Norgesmesterskapet i svømming for junior på kortbane og Ungdomsmesterskapet 2015 arrangeres i Nordlysbadet i Alta 19.-22. november. Svømmeutvalget har en del informasjon om basseng, hotellovernatting og fly – se «les mer» for detaljer.

X