go up

Hei til klubbkontaktene!

Vedlagt følger referat fra møte under NM jr. 2005. Dette blir bare sendt til klubbkontaktene. Dette fordi dataen min har “kræsjet” hjemme og det er på den jeg har adresseliste til alle i stup. Viktig at dere klubbkontakter distribuerer referatet til de som ønsker det i klubben din.

Foruten referatet har STU følgende info å komme med:

-imo Klami klarte dessverre ikke kvalifiseringen til VM. Hans siste mulighet var i Roma i helgen. Vi gratulerer allikevel Timo med flotte prestasjoner i FINA GRAND PRIX stevnene han har deltatt i. Han har kommet til flere semifinaler på 3 meter og fikk en flott 7. plass på 1 meter i Madrid.

27. juni -3. juli arrangerer Grunde Vegard trener-og dommer-kurs på Hamar. De som ønsker å delta på dette tar kontakt med Grunde Vegard på enten tlf eller e-post.
E-postadr: gvegard@online.no  Tlf: 33386290

23.-25. september blir det arrangert trenerklinikk i Sverige. Dette gjøres i samarbeid med de andre Nordiske landene. Det vil bli en trener fra Canada som er hovedansvarlig for trenerklinikken. Det kommer mer info om foredragsholder og utfyllende program senere.
Det som er viktig er at dere trenere holder av datoen. Treneklinikken blir for alle trenere på alle nivå.

Vi har fått tilbakemeldinger på siste revideringen av ferighets/elitemerker vedrørende hvilke konkurranser man kan ta merkene i. Når det gjelder ferdighetsmerkene står det skrevet at de bør tas i Tripp Trapp konkurranser. Det STU har ment er at merkene bør tas i minimum Tripp Trapp konkurranser, merkene kan selvfølgelig tas også i andre approberte stevner.


Dersom noe er uklart så ta gjerne kontakt!

STU ønsker alle en god sommer!

mvh
for STU

Inger Grødem Reine
Leder


 


 


 


 

X