go up


 • Det vil bli gitt beskjed til stupere som er klare til Nordisk 2005 i løpet av denne uken fra landslagssjefen. Deres trenere vil også motta info om dette.
  Kvalifisering for tårn age group A og B skjer i Diving Lund. På bakgrunn av søknader fra flere klubber om uttak også i Diving Lund vil det også åpnes for de som ikke klarte kvalik.krav i Bergen Open på svikt. Det vil bli en mulighet for vurdering av STU dersom:
  Stuperen har klart landslagskravet og det er 1 eller 2 plasser igjen på den aktuelle høyden etter uttaket som er gjort etter Bergen Open.

  Minner om at trenere som ønsker å være med til Nordisk må søke til undertegnede innen søndag 16.oktober, gjelder også til treningsleiren i forkant.
  Samling for laget til Nordisk blir fra lørdag 26. november -30. november i Stokholm. Ankomst for stuperne til Stokholm i løpet av fredag 25. november. STU tar kontakt med de aktuelle klubbene vedrørende reise tur/retur.

 • Kristiansand Stupklubb har sagt seg villige til å arrangere NM sommer 2006 på Hamar.
  STU ber om at klubber som skal arrangere NM 2006, både senior og junior melder om dato og sted til STU så raskt som mulig.
  Bærum – NM junior
  Spinn – Landsfinalen (Har gitt beskjed, 21.-23. april)
  Bergen – NM senior vinter

 • STU har forhåndsuttatt Timo Klami til EM senior 2006. Forhåndsuttket er gjort på bakgrunn av at han har gått over EM sr. kravet flere ganger i Fina Grand Prix stevnene i år.
  GRATULERER TIMO!

 • Frist for å søke om mesterskap og landsfinale, 2007, for klubbene er 31.12.05.

 • Frist for å søke om internasjonal dømming i 2006, er 31.12.05.

 • Tripp Trapp reglene gjelder til 01.06.06. Det vil komme nye Tripp Trapp regler jfr. nye age
  group-regler etter Landsfinalen 2006.
  Datoene for Tripp Trapp stevnene 2006 må sendes til Joachim Thorsen innen 23.10.05.


Vennlig hilsen for STU

Inger Grødem Reine
Leder


 


 

X