go up

JULEHILSEN OG INFO FRA STU!

Så er vi kommet til årets siste info fra STU i 2003.

Det har vært et spennende stup-år, og vi har hatt både opp-og nedturer.

-Timo Klami fra Kristiansand kvalifiserte seg til VM, men ble dessverre syk og resultatene var verken han eller landslagssjefen fornøyd med. Men, Timo er i full trening igjen, og har hatt noen bra konkurranser i USA. Hans neste store konkurranse er World cupen i Athen i februar, og der har han sin siste mulighet for å kvalifisere seg til Olympiske Leker 2004.
Bente Johnson, Pingvin stupklubb og Arne Tellefsen, Kristiansand stupeklubb er begge tatt ut av NSF til å dømme i World cupen. Begge er innstilt til dømming i Olympiske Leker i Athen, FINA gjør uttak etter World cupen.

-Vi var selv arrangør av Nordisk 5.-7. desember på Hamar. 7 bronse og en sølv viser oss at vi er på rett vei i Norsk stup. Avstanden til svenskene er blitt mindre, og i år var det flere stupere som var få poeng fra å ta gullet. STU berømmer innsatsen til det norske laget!
Arrangementsmessig gikk det helt ”på skinner”. Vi har fått mange positive tilbakemeldinger, og STU vil takke Nordisk komite for en kjempeinnsats!

-Neste års Nordisk blir delt mellom junior og senior p.g.a. Olympiske Leker.
Nordisk senior blir 16.-18. juli i Stokholm.
Nordisk junior blir 24.-26. september i Gøteborg.

-Første treningssamling for landslaget i 2004 blir 9.-11.januar på Hamar. Ellers henviser vi til terminlisten som er sendt ut tidligere når det gjelder samlinger og kvalik.konkurranser for 2004.

-STU vil ikke sende sak til svømmetinget 2004 om ny NM-struktur. Bakgrunnen for dette er at vi kun har fått svar fra en klubb på høringen vår, og de ønsket å ha NM slik vi har det nå.

-Tom Inge Jensen, medlem i STU jobber for tiden i Afghanistan, men han har jevnlig kontakt med STU og er fortsatt medlem i STU.

-Vi skal nå ha nye forhandlinger med sponsoren vår Solar. Vi håper at de fortsatt vil sponse norsk stup. De har vært meget positive i samarbeidet med STU.

-Minner om dato for svømmetinget som er 16.-18. april i Bergen. Viktig at alle klubbene stiller med delegater.

STU ØNSKER ALLE EN RIKTIG GOD JUL OG GODT NYTT STUP-ÅR!

Vennlig hilsen
For STU
Inger Grødem Reine
Leder


 


 


 

X