go up

 


 Kvalifisering Til Ungdoms OL i Mexico


Det ble veldig gode resultater i Mexico og Daniel Jensen kvalifiserte seg til Ungdoms OL på både 3m og Tårn. Stupte fantastisk bra og fikk en fortjent deltagelse i Ungdoms OL i Nanjing.


Thelma Baatz stupte også ra og var bare 10 poeng i fra en kvalifisering på 3m. Kommer sikkert sterkt tilbake senere.


 Grand Prix Madrid


Espen Valheim fikk 10 plass på tårnet etter å ha stupt semifinale. Endte på 26 plass på 3m


Daniel Jensen fikk 9 plass i tårnet og 27 plass på 3m


Daniel Jensen og Filip Devor fikk 3 plass på Synkro Tårn og 5 plass på synkro 3 m


 Grand Prix Rostock


Espen Valheim fikk 14 plass på 3m svikt og 14 plass i tårnet.


Daniel Jensen og Filip Devor fikk 4 plass i synkro tårn og 7 plass i synkro menn.


 NCAA USA


Amund Gismervik deltok i helgen i den prestisjefylte NCAA finalen i USA. Dette samler de beste stuperne i USA og er et stevne av meget høy kvalitet.


Her endte Amund Gismervik på en imponerende 3 plass i tårnkonkurransen. Han var bare 8 poeng fra gullplassen.


Vi gratulerer og ønsker Amund lykke til videre på Hawaii.


 TrippTrapp Trondheim


Minner igjen på TrippTrapp som går i Trondheim Helgen 25 – 27 april. Det er ennå noen klubber som ikke har meldt seg på. Her kan dere fortsatt melde på dersom dere er kjappe. Det kommer til å bli et flott stevne og det er ordnet med billig hotellpakke der.


 Divecalc


Det er nå åpnet opp for at alle klubber kan låne Divecalc pads til sine stevner. Dette forutsetter at klubben blir godkjent av STU med ansvarlig personell til å kjøre det.


Vi vil forsøke å få til et kurs i Divecalc i forbindelse med NM senior som går av stabeleni Kristiansand 23 -25 mai. Her satser vi på å holde kurset torsdag 22 mai og formiddagen fredag 23 mai. Interesserte klubber må gi tilbakemelding til Leder i STU Arne Tellefsen så snart som mulig. Kurset koster ingenting men klubbene må selv ordne reise og overnatting.


 NM struktur/NM senior Kristiansand


På TrenerLederkonferansen i 2013 ble vi enige om noen endringer i NM strukturen. Vedlagt er nye regler for NM. De vil også bli lagt ut på svomming.no.


For ordens skyld nevener jeg at STU sine representanter forholdt seg nøytrale da det ble stemt over dette vedtaket.


Disse reglene skal følges i NM senior i Kristiansand.


 
Storsamling Kristiansand 4 august til 8 august


Kristiansand Stupeklubb skal ha en storsamling i Kristiansand fra 4 august til 8 august. Dette rettes i første omgang mot de yngre utøverne. Det blir et flott program med mye trening kombinert med holmeturer og besøk i dyreparken.


Innbydelse kommer ganske snart og her bruker vi første mann til mølla prinsippet. Vi har plass til ca. 50 utøvere fra andre klubber.


 
Trenerkurs Kristiansand


Dersom det er tilstrekkelig interesse så vil vi holde et trenerkurs i Kristiansand helgen 8 august til 10 august. Interesserte bør melde i fra så fort som mulig. STU vil stresse at så mange som mulig av våre trenere får denne utdannelsen. Dette er viktig for Norsk Stup og den seriøsiteten vi gjerne vil ha.


 Grand Prix Puerto Rico


Thelma Baatz drar på sitt første Grand Prix stevne og skal delta i Puerto Rico sammen med Amund Gismervik. Trener her er Arne Tellefsen


 Endring mailadresse


Arne Tellefsen Leder av STU er i prosess med å endre mailadresse. Ny adresse er kstk77@gmail.com  


Mail sendt til kstk@online.no vil også bli lest en periode men responstiden her kan være lenger.Info


Dersom noen klubber vil at jeg skal inkludere informasjon her så send den til Arne Tellefsen på mail: kstk77@gmail.com så tar jeg det med på neste infobrev.


 


 Mvh.


Arne Tellefsen


Leder STU 


 


 


 


 

X