go up

  


 


Nettauksjon – alle inntekter går uavkortet til flomofrene


  


 


Klikk på logoen for å legge inn bud på blant annet en fotball signert Manchester Uniteds trippelvinnende lag i ’99-sesongen, et bilde fra åpningen av Lillehammer-OL som er signert samtlige dalevende norske OL-gullvinnere, en eksklusiv utgave av David Beckhams fotballsko du ikke får kjøpt i noen butikk og mer. Nye auksjonsgjenstander vil bli lagt ut fortløpende. Auksjonene er nå åpne og en kan by via internett (www.idrettsaksjonen.no) eller via telefon 02612. Ved sendeslutt på NRK1 lørdag klokken 23.15 stenges det for bud via telefon. Alle auksjoner er åpne for bud via netthandelen.no og stopper mandag kl 09.00 i forbindelse med frokost TV på NRK1.


 


 


 

Norges Svømmeforbund har bidratt med 10.000 kroner til hjelpearbeidet etter flodbølgekatastrofen i sørøst-Asia.
I tillegg vil svømmehallene som er med på “Svøm deg til Madeira …og Liseberg” ha innsamlingsbøsser til Røde Kors.

Hele den første uken i 2005 har idretts-Norge samlet inn penger til hjelpearbeidet i sørøst-Asia, og høydepunktet for denne idrettsaksjonen blir Idrettsgallaen i Hamar OL-amfi som sendes på NRK1 lørdag 8. januar.

Idrettsaksjonens overskudd vil bli fordelt mellom 11 hjelpeorganisasjoner. Disse organisasjonene arbeider i det flodbølgerammede området og har lokale nettverk og ekspertise. Organisasjonene som mottar midler er: Røde Kors, Redd Barna, Flyktningerådet, Norsk Folkehjelp, Kirkens Nødhjelp, CARE, Caritas, Forut, PLAN Norge, Strømmestiftelsen og Utviklingsfondet.

X