go up

Kristine Mella (90) fra Bærumsvømmerne er først ut med sin 50 bryst som er andre øvelse. Kristine er påmeldt med sin personlige rekord på 33,79 fra Speedo Langbanecup i mai i år.

Cecilie Waage Johannessen (90) fra Karmøy Svømmeklubb skal ut på 100 fri der hun er påmeldt med personlig rekord 59,67 fra NM på Hamar i fjor.

Ina Marleen Holm (90) fra Racing Club de France skal i vannet sammen med Line Løvberg (91) fra Lambertseter Svømmeklubb på 200 butterfly. Ina er påmeldt med 2.22,63 fra et stevne i Saint-Raphael for en snau måned siden. Line har sin pers, 2.26,34 fra Mare Nostrum stevnet i Barcelona i midten av juni.

Sist ut i dag skal den eneste gutten i troppen, Ronnie Anstensen (88) fra SSK Skjetten, når han går i vannet på 400 medley. Ronnie er påmeldt med personlig rekord på 4.49,22 fra Mare Nostrum i Barcelona 10.juni.

Vi ønsker de norske lykke til i det tøffe selskapet og kommer med en rapport etter at forsøkene er ferdige.

Mesterskapets offiselle hjemmeside finner du her.


 


 


 


 


 


 


 


 

Våre stupere er når ferdige med sitt Junior EM på Palma de Mallorca og i dag starter konkurransen for de fem norske svømmerne som er på plass i Spania. Alle de fem skal i vannet under fosøkene som starter klokken 09:30 i dag.

X