go up

Henrik Christiansen er ambassadør for kåringen og heier på innsatsen som legges ned av fantastiske trenere i klubber landet rundt:

-En god trener vil se utøveren lykkes like mye som utøveren selv vil det. Samarbeidet må bygges på en gjensidig følelse av respekt og tro på hverandre. En god trener er tålmodig, dedikert og lidenskapelig, forteller Christiansen.

På trenerforbilde.no kan utøvere selv nominere sin trener, uansett alder og idrett. Vinneren kåres 17. oktober. Foruten heder og ære vil premien være en treningsøkt med en av kampanjens flotte ambassadører.

Christiansen stiller på lag med en rekke spennende idrettsprofiler. Fotballspillerne Håvard Nordtveit og Solveig Gulbrandsen, håndballspiller Gro Hammerseng-Edin, langrennsløper Eirik Brandsdal, kickbokser Thea Therese Vingmark Næss, taekwondoutøver Nina Bansal, danser Øyvind Gulli, klatrer Magnus Midtbø og friidrettsutøver Margrethe Renstrøm er alle ambassadører for kampanjen. Og med Frode Kyvåg og Johan Kaggestad i juryen, er kåringen sikret en verdig vinner!

-Det er helt fantastisk å se hvor mye treneren faktisk betyr for utøverne. Hvert år får vi inn nominasjoner fra hele landet som rører oss. Ildsjelene som står på for ungene våre fortjener all den oppmerksomheten de kan få, sier daglig leder i AV-OG-TIL Kari Randen.

Norges Svømmeforbund håper utøvere, klubbengasjerte, trenere og foresatte anerkjenner, verdsetter og ivaretar gode trenere. Svømmeforbundet er stolt over å være med på kampanjen og håper flest mulig trenere i svømming, stup, vannpolo og synkron blir nominert av sin 

Sammen med alkovettorganisasjonen AV-OG-TIL jobber Norges Svømmeforbund, Norges Fotballforbund, Norges Håndballforbund, Norges Danseforbund, Norges Kampsportforbund og Norges Friidrettsforbund for at idretten skal være en trygg og alkoholfri arena for barn og unge. Kåringen av Norges beste trenerforbilde er en del av konseptet SE & BLI SETT hvor målsetningen er å bevisstgjøre trenere og ledere på den viktige rollen de har som forbilder. 

Nå starter jakten på Norges beste trenerforbilde 2015. Ambassadør Henrik Christiansen mener en god trener er tålmodig, dedikert og lidenskapelig. Sammen med svømmeforbundet ønsker alkovettorganisasjonen AV-OG-TIL å sette fokus på den viktige rollen trenerne har som forbilder for barn og unge. De aller beste trenerne ser om utøverne trives og vet at de selv blir sett på som rollemodeller. For mange barn og unge er idretten et verdifullt fristed som betyr trygghet, mestring, glede og vennskap.

X