go up

Nå har Elisabeth Jarland den norske rekorden med 2.25,02. En tid Anne-Mari nok vil gå til angrep på i finalen som går i kveld. Hun ledet lenge heatet og svømte offensivt men med god flyt og rytme. Vi håper hun har enda litt å gå på til i kveld.

Ingvild Snildal (Asker) fikk også en liten opptur i dag med personlig rekord på 50 fly med tiden 27,70. Dessverre var det syv hundredeler for sent til en plass i semifinalen, men pers med nesten tre tideler er mer enn godkjent allikevel.

Katharina Stiberg (Bjerkvik) imponerte i World Cup i november med to sterke løp på 100 medley. 1.01,88 i finalen i Berlin gjorde at forhåpninger om finaleplass i nå i EM så absolutt var tilstede. Hun svømte som vanlig meget sterkt på de tre første lengdene, men på crawlen ble det mye tid tapt i forhold til egen rekord og konkurenter. Hun ville ha gått videre til semifinale hadde det ikke vært for at hun dessverre ble disket på grunn av en litt for rask start.

Gard Kvale (BSC) og Sara Nordenstam (Lambertseter) var i vannet på henholdsvis 400 medley og 200 bryst men fikk det ikke til å stemme og begge slo inn på en tid langt over personlig rekord.

I kveld blir det altså to finaler med norske svømmere. Alexander Dale Oen på 100 bryst (nr. 2 inn til finale) og Anne-Mari Gulbrandsen (nr. 6 til finale). All mulig grunn til å glede seg til klokken blir 16:15 med andre ord.

Se våre EM-sider for mer informasjon


 


 


 


 


 


 


 


 


 
 

Anne-Mari Gulbrandsen fra Bærumsvømmerne gjorde unna en meget god 200 bryst under dagens forsøk i EM i Debrecen. Tiden 2.25,95 er det beste hun har gjort på flere år og kun fire tiendeler fra personlig rekord på 2.25,55, som var norsk rekord den gang tilbake i 2000.  

X