go up

Vi skrev i går at Sara Nordenstam måtte stryke seg fra finalen på 200 bryst på grunn av akutt sykdom. I dag ligger også Gard Kvale og søsknene Mikkel og Karoline Brudvik Sanderud til sengs. Sportssjef Petter Løvberg forteller også at flere andre nasjoner har svømmere ute med sykdom, så det tyder på at flere kan ha fått i seg noe i maten enten i Canet eller i Barcelona.

Henriette Brekke som i går tangerte den norsk rekorden på 50 fri var frisk nok i dag tidlig til å svømme seg til B-finale på 100 fri med tiden 57,71. Rapportene forteller dessverre om at også hun begynner å føle seg dårlig så det er usikkerhet rundt hennes start i B-finalen i kveld.

B-finale ble det også på Elin Slaatmo fra Hamar IL. Yngstejenta i det norske laget svømte 400 fri på 4.30,78 og ble nummer 16.

Klikk her for resultater og annen info


 


 


 


 


 

I et sykdomspreget norsk lag holder Anne-Mari Gulbrandsen og Alexander Dale Oen seg helgivis friske og svømte seg greit videre til finale på hver sin 100 bryst i Barcelona i dag. Anne-Mari har den fjerde beste tiden fra forsøket med 1.11,54 mens Alexander er nummer seks med 1.03,36. Begge bør kunne droppa godt ned i finalene som starter klokken 16:00 i ettermiddag.

X