go up

Utøverne på landslaget kom så og si rett fra 14 dagers samling og er stinne av trening, mens altså de tre øvrige utøverne var med på Danish Open for første gang og har lite internasjonal erfaring.


 Det er særlig verdt å merke seg at Sara, Andreas, Marte og Ragna satte personlige rekorder på alle øvelsene de var med på. Ragna Forså senket bl.a. sine personlige rekord på 400 m fri med 24 sekunder.  Ellers satte Mina norsk rekord på 100 m rygg med 1:37.82.


 Mina, Sara, Ingrid og Ragna svømte alle også under VM- kravene. VM for funksjonshemmede (langbane) arrangeres i Montreal i august.


 


Danish Open er et årlig stevne for funskjonshemmede svømmere som tradisjonelt samler de  beste svømmerne i Norden og fra Tyskland, samt at det er et bra stevne for de med lite internasjonal erfaring.


 


Den norske troppen i Danish Open, bestod av følgende svømmere:


 


LandslagetMina Marie Heyerdahl Klausen, Drammen SvømmeklubbIngrid Djupskås, Drammen SvømmeklubbSara Josefine Hanssen, Fauske SvømmeklubbHelene Brodin, Oslo IL


 

ØvrigeMarte Heggertveit, Åstveit SvømmeklubbRagna Forså, Mosjøen SvømmeklubbAndreas Bjørnstad, Drammen Svømmeklubb


 
Resultatene fra Danish Open finner du her


 Mina Marie, Ragna og Marte svaøme alle bra under årets Danish Open.


 

Personlige rekorder på alle, flere norske rekorder og 4 svømmere under VM- kravet er fasiten fra årets Danish Open. Norge stilte i år med sju svømmere, fire fra landslaget og tre av våre unge lovende utøvere. Landslagstrener Morten Eklund er godt fornøyd med første internasjonale konkurranse i VM-sesongen og imponert over prestasjonene til de tre debutantene. 

X