go up

Gledelig er det at det var flere barn under 13 år som deltok i år en tidligere (6.603 barn). Det var også flere som klarte årets krav som var å svømme 2.500 meter (3.539 stk.)  


 


Trekingen ble foretatt i Landøya Svømmehall tirsdag morgen, og ble sendt direkte på NRK Nitimen. Rica Hotels serverte frokost til alle friske morgenbadere.


 


Vinnere av Svøm deg til Irland ble:


 


1. premie: Monica J. Farsø fra Sannidal. Hun har svømt i Kragerø Svømmehall.


 


2. og 3. premie: Cathrine Andersen fra Vågsbygd Svømmehall og Knut Hertzberg fra Harstad som har svømt for Det Norske Veritas.


 


Vinner av Svøm deg til Dyreparken:


Jenny Andersen fra Hokksund, som svømte i Eknes Svømmehall, ble vinneren av en reise til Dyreparken i Kristiansand, som inneholder et weekendopphold for to voksne og to barn på Rica Dyreparken Hotell, og inngang til Dyreparken.


 


  


NRK Nitimens Erik Bånerud intervjuer Anne Louise (9 år) som har svømt i Landøya Svømmehall. Øyvind, som også har deltatt står i vedsiden av. I bakgrunnen står Per Rune Eknes, president i NSF.


  


Hilde Fosseide fra Rica Hotels inviterte til frokost for alle morgenbadere sammen med Inger Bagle, Daglig leder i Landøya Svømmehall


 Inger Bagle server frokost til ivrige unge svømmere.


 


  


Det var dessverre ingen av Landøya Svømmehall sine to kandidater til trekningen, Anne Loise og Roald Hansen, som vant denne gangen.


 


 

Det var god deltagelse i også i årets Svøm deg til Irland… og til Dyreparken, selv om det ikke ble ny rekord. Det var tilsammen 22.562 deltagere som deltok i Svøm deg til Irland og til Dyreparken. Disse var fordelt på 191 svømmehaller og 37 skoler. 

X