go up

Alle svømmeklubber til å bli MER-ambassadører og det blir dere når dere signerer en avtale med opplysningskontoret for frukt og grønt om å selge oppkuttet frukt og grønt i kiosken eller boden. Da får dere gratis MER-verktøykasse med beger, veiledning, profileringsverktøy og utstyr for salg av hel eller oppkuttet frukt og grønnsaker gratis.Økt tilgjengelighet av oppskåret frukt og grønt gir økt forbruk. Dette gir i sin tur penger i klubbkassen! Klubbene kjøper frukt og grønt, kutter opp og selger. Klubben sitter igjen med hele overskuddet.


 


 


Nyhetsbrev fra opplysningskontoret for frukt og grønt, januar 2008


 


 


Les alt om hvordan du kan sikre deg en gratis MER-verktøykasse til klubben din på www.frukt.no/mer. På deres nettsider kan du også lese rapporter fra over 600 klubber. Disse forteller om stor suksess, god inntektskilde, populære dugnader, glade barn og fornøyd støtteapparat. Trenden med oppkuttet frukt på idrettsarenaen er kommet for å bli!


 


 


  


 


 


 


 

Gjøvik Svømmeklubb ble MER-ambassadør nr. 1000 i løpet av høsten 2007. De rapporterer om stor suksess med fristende frukt- og grøntsalg. Er din klubb MER-ambassadør?

X