go up

Generalsekretær Bjørn Soleng hilser MER-kampanjen meget velkommen. Det er en kjent sak at tilbudet av frukt og grønt på idrettsarenaen har ikke vært bra nok. Det selges altfor mye sukkerholdige varer. MER-kampanjen kan bidra i riktig retning med å øke tilgjengeligheten av frukt og grønt på denne arenaen.


 


Nå oppfordres alle svømmeklubber til å bli MER-ambassadører og det blir du når du signerer en avtale om å selge oppkuttet frukt og grønt i kiosken eller boden. Da får dere gratis MER-verktøykasse med beger, veiledning, profileringsverktøy og utstyr for salg av hel eller oppkuttet frukt og grønnsaker gratis.
Økt tilgjengelighet av oppskåret frukt og grønt gir økt forbruk. Dette gir i sin tur penger i klubbkassen! Klubbene kjøper frukt og grønt, kutter opp og selger. Klubben sitter igjen med hele overskuddet.Gjennom å signere en MER-avtale på internett får klubben tilsendt en gratis startpakke til en verdi av kr. 900,- som inneholder:  • Kutteutstyr (kniver, plaster, fjøler og epledeler m.m.)
  • Plukkeutstyr (hansker, klyper)
  • Instruksjonshefte og CD med tips
  • Begre til frukten
  • Forkler
  • Plakater


Fremgangsmåte – Hvordan bli MER-ambassadør:
1. Register deg for gratis MER-verktøykasse og veiledning her.
NB! Bestill pakken 14 dager FØR første arrangement slik at dere er sikker på at den kommer frem i posten før arrangementet.2. Kjøp inn frukt hos din lokale kjøpmann.3. Er det større partier ta kontakt med en av grossistene på denne listen.
Spørsmål om MER-kampanjen
Kontakt Toril Gulbrandsen – OFG på mer@frukt.no eller telefon 2324 9404.Opplysningskontoret for frukt og grønnsaker
Mer informasjon om MER-kampanjen finnes på nettsidene til Opplysningskontoret for frukt og grønnsaker.


 


NSF oppfordrer sterkt våre klubber og lag til å bidra til salg av sunnere kost på små og store svømmearrangement! 


  


www.frukt.no/mer


 


 


 

NSF har nå inngått en avtale med Opplysningskontoret for frukt og grønnsaker (OFG) og MER-kampanjen. Hovedmålet med MER-kampanjen er å påvirke til økt tilgjengelighet av frukt og grønnsaker, og bidra til at ungdommer og andre velger det sunne alternativ.
Gjennom de nye samarbeidsavtalene til NSF tilbys nå forbundets klubber en gratis verktøykasse som gjør det enkelt å tilby frukt og grønt i svømmehallene!

X