go up

Den Digitale Dugnads-Konkurransen!

Har dere lyst til å vinne 10.000 kroner?

Det dere trenger å gjøre er å få flest mulig til å registrere seg på www.frivillighetsnorge.no og velge og støtte din klubb.

Her er det mulighet for klubber som ikke har fått noen registrerte enda:
Send e-post til post@frivillighetsnorge.no så forteller Frivillighetsnorge.no deg hvor mange registrerte din klubb trenger for å være med i toppen.


 


 


Resultater så langt:

0-99 aktive
1. Team Stavanger
2. Oslo studentenes IK – Svømming
3. Stavanger Haik – Svømming

100-499 aktive
1. Molde Svømme- og Livredningsklubb
2. Kolbotn IL svømmegruppe
3. Drammen Svømmeklubb

500 aktive og over
1. Stavanger Svømme club
2. Bergens Svømme Club
3. Vestkantsvømmerne 


Forutsetningen for å kunne hente ut pengepremien, er at minimum 25 % av vinnerklubbens medlemmer har registrert seg på www.frivillighetsnorge.no.


 


Det er kun Team Stavanger og Molde SLK som i øyeblikket ligger an til å vinne pengepremier.


 


Dette er en konkurranse myntet på alle klubber som er tilknyttet Norges Svømmeforbund. Hensikten er å sette fokus på inntektsmulighetene som samarbeidet med Frivillighetsnorge.no byr på (her kan du lese mer om Frivillighetsnorge.no), samt motivere klubbene til å få medlemmene til å registrere seg.

Det er et mål i seg selv at konkurransen skal oppleves som sunn engasjerende og motiverende, og at pengepremiene ses på som et kjærkomment tilskudd til klubbkassen.


Konkurranseregler

Pengepremien går til den klubben som får flest medlemmer og støttespillere til å registrere seg på www.frivillighetsnorge.no! Vinneren kåres ved at antallet registrerte omgjøres til prosent av klubbens totale aktivitetstall. Slik vil alle klubber ha like muligheter til å vinne, uavhengig av klubbens størrelse.

Forutsetningen for å kunne hente ut pengepremien, er at minimum 25 % av vinnerklubbens medlemmer har registrert seg på www.frivillighetsnorge.no  

For å få til en konkurranse som oppleves rettferdig er det satt opp premier fordelt på 3 grupper. Gruppene er basert på aktivitetstall fra idrettsregistreringen, og er inndelt slik:
• Klubber fra 0– 99 aktive; premie: kr 5 000,-
• Klubber fra 100-499 aktive: premie: kr 10.000,-
• Klubber fra 500 aktive og oppover; premie: kr 10.000,-

NB! Vinnerne blir offentliggjort 1. juni 2005.

Oppdateringer på hvem som leder vil bli lagt ut på www.svomming.no underveis.

Vi minner om at det ikke bare er klubbmedlemmer som kan registrere seg og støtte din klubb. Både venner, familie og bekjente som er over 15 år og har egen e-postadresse kan støtte klubben ved å registrere seg på www.frivillighetsnorge.no.

Frivillighetsnorge.no har tatt kontakt med de fleste klubbene for å informere om samarbeidet og konkurransen, svare på spørsmål og bidra med tekstmateriell om ønskelig.

Har dere ikke blitt kontaktet enda, ta kontakt på post@frivillighetsnorge.no så tar de kontakt så snart de kan.

Lykke til!


 


 


 


 


 

Det nærmer seg 31. mai 2005!
Få medlemmer, venner, og kjente til å registrere seg på www.frivillighetsnorge.no og støtt din klubb i dag! Skulle dere ikke nå helt til topps vil dere allikevel være godt i gang med en enkel måte og skaffe nettopp din klubb penger.

X