go up

Endringene som ble lansert i går ettermiddag er som følger:

Utøverlisten kan sorteres

Det er nå mulig å sortere utøverlisten på basis av fødselsdato, etternavn, fornavn, adresse, postnummer, lisenstype, betalt, KID-nr og status. Trykk på kolonneoverskriften for det kriteriet du vil at lista skal være sortert på.

Det er opprettet to nye fakturamåter

E-post til person, og e-post til gruppe.
Det vil si at det nå er mulig å sende lisenskrav til utøvere via e-post. Dette gjøres ved at utøveren får en e-post fra NSF med valgt lisenstype, beløp, konto nr., KID-nr., og annen betalingsinformasjon. Utøveren kan dermed betale lisensen via nettbank, telegiro, post eller bank, uten at lisenskrav er utsendt pr. post. NSF vil gjerne unngå at lisenskrav blir utsendt pr post, ettersom dette er både tid- og kostnadskrevende. Ovennevnte løsning kan også sendes direkte til den gruppa utøveren er registrert under.

«Persondata» inneholder mer informasjon

Her kan du nå se blant annet betalingsmåte og status.
Fakturaalternativene e-post til person og e-post til gruppe er nye betalingsmåter (som beskrevet ovenfor).

Forhåndsvisning (kvittering)

Dette viser den e-posten som sendes til person/gruppe, og inneholder alle opplysninger man trenger for å betale lisensen.

Dublettsjekk
Når man registrerer en ny utøver, så blir man tvunget til å foreta et valg. Tidligere lå «ingen treff» som første valg, og dette har medført at mange har blitt dobbeltregistrert.

Feilregistrerte fødselsdatoer
Det er ikke mulig å registrere personer født før 01.01.1900, eller senere enn dagens dato – på denne måten slipper man endel feilregistreringer.

Oppdaterte innbetalinger på klubbenes sider
Lisensinformasjonen på klubbenes «lisens på web»-sider er nå oppdatert med innbetalinger til og med 26. august kl 15.00.

NSFs klubber administrerer lisensene sine gjennom en egen side på internett. Denne «lisens på web»-løsningen har nå blitt forbedret.

X